16 Mbit ADSL Modem Önerisi

Makbery

Hectopat
Daha fazla  
Son dönemlerde iyice yükselen TürkNet'in limitsiz AKK'siz taahhütsüz paketine geçiyorum ve bulunduğum konumda 16 Mbit hız alabileceğim söyleniyor. Buna uyumlu ADSL modem önerilerinizi bekliyorum. Çok ultra fena özellikler falan istemiyorum verimli olması yeterli.

*100 m2 evin her yerinden çekmesi yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
2nci el ZYXEL VMG3312-B10B alabilirsin. Altyapın VDSL'ye uygun hale gelirse tekrardan modem arama derdine düşmemiş olursun. TTNET modemi, kalitelidir.

ASUS DSL-N16 tavsiye ederim. Ben VDSL olarak kullanıyorum. Ancak sen kurulumda ADSL olarak kurarsın sıkıntı olmaz.

ASUS DSL-N16 tavsiye ederim. Ben VDSL olarak kullanıyorum. Ancak sen kurulumda ADSL olarak kurarsın sıkıntı olmaz.

Dostum bu benim için çok gereksiz ve fazla. Ebeveyn kontrölü , VDSL falan.

2nci el ZYXEL VMG3312-B10B alabilirsin. Altyapın VDSL'ye uygun hale gelirse tekrardan modem arama derdine düşmemiş olursun. TTNET modemi, kalitelidir.

Dostum bulunduğum konum VDSL uygun değil ve çok uzun zamanda olmayacak VDSL almak gereksiz ve pahalı.

Dostum bulunduğum konum VDSL uygun değil ve çok uzun zamanda olmayacak VDSL almak gereksiz ve pahalı.

2nci el ZYXEL modemini 50-70 liraya bulursun. Kaliteli bir ADSL modem almak istersen şuan 100 lira civarında.

Bende eskiden bu modelin beyazı vardı. Sinyal olarak modemi hol gibi ortak bir alana koyarsanız her yerden çeker. Benim modemim odamdayken evin bazı yerlerinde çekmiyordu.

Bende eskiden bu modelin beyazı vardı. Sinyal olarak modemi hol gibi ortak bir alana koyarsanız her yerden çeker. Benim modemim odamdayken evin bazı yerlerinde çekmiyordu.

Anladım , teşekkürler dostum.

Dostum önerdiğin modemi aldım fakat kutudan CD çıkmadı. Ürünün İnternet sitesindeki kutu içeriğinde ve inceleme videolarında hep CD mevcut. Benim kutunun altındaki içerik kısmında CD yok CD ile ilgili bişi yazmiyor. Kafam karıştı. Sende CD çıktı mı?

(Vatan'dan aldım gönderdiğin linkten.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…