16 Mbps düşük hız alınıyor

Farkı anladım. Fakat Turkcell kullanan kişinin modemi de adsl
Super Online ı arayıp onlara geçmek istediğini, sözleşme konusunda yardımcı olup olamayacaklarını sorabilirsin
Deneyeceğim teşekkürler.

TTnet kaynaklı bir problem olduğunda, yetkilinin biri olmazsa ötekisi arıza kaydı bırakıyor büyük olasılıkla. Siz eğer bir kere aradıysanız bir kaç kez daha arayın.

Onun haricinde benim aklıma klasik hat sorunu geldi. Apartmandaki telefon kablolarında veya evdeki ADSL çıkışında belki bir sorun vardır.

Belki modeminizde bir problem var belki de yazılımsal bir şey.

Cayma bedelini karşılayarak geçebiliyorsun sanırım.
700₺ lik bir cayma bedeli istiyorlar. Hem hizmetleri düzgün değil,hem de bedel istiyorlar. Bir şekilde çözüme kavusturucam bu işi teşekkürler
Öncelikle teşekkürler bilginiz için. Ev müstakil içerideki hat kablolarını değiştirdim. Dışarıdaki kablolarda telefonda demelerine göre ev içine kadar sorunsuz (Klasik Turk Telekom müşteri hizmetleri). 2 farklı modemde denedim sorun aynı. Farklı cihazlarda ( Telefon, Tablet , Laptop ) denedim. Bu yuzden yazılımsal olduğunuda düşünmüyorum.

Anladım. Bütün yazdıklarımı zaten denemişsiniz. Dışarıdan eve gelen siyah bir kablo olması lazım, bütün telefon internet vs. ona bağlı. İçerisinde 4 adet bakır kablo vardır, mavi kırmızı beyaz ve bir renk daha şeklinde. Direkt olarak ondan modeme bir kablo çekerek deneyin tavsiyesi verebilirim birde Umarım sorun çözülür.

Aynen siyah bir kablo zaten o şekilde bağladım kabloları. Direkt klemens ile ek yapıp modeme taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…