16 Mbps internet en fazla 7 Mbps görüyor

EsTable

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Türk Telekom'un 16 Mbps bir tarifesini kullanıyorum. İnterneti aldığımdan beri Wi-Fi tamamen boş iken bile en fazla 7 Mbps hızı gördüm. Tivibu açık iken 3-4'lere kadar düşüyor. Bir ara hız 12 Mbps civarına çıkmıştı fakat 1 hafta sürmeden geri düştü. Yardım eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Türk Telekom'un 16 Mbps bir tarifesini kullanıyorum. İnterneti aldığımdan beri Wi-Fi tamamen boş iken bile en fazla 7 Mbps hızı gördüm. Tivibu açık iken 3-4'lere kadar düşüyor. Bir ara hız 12 Mbps civarına çıkmıştı fakat 1 hafta sürmeden geri düştü. Yardım eder misiniz?

NetSpeed'den altyapınızı sorgulamanızı ve modemin arayüzüne girip oradaki hat değerlerini paylaşabilir misiniz?

Kablo ile bağlanıp deneyin o zaman kaç çıkacak. Bir de testi yaparken bilgisayarınızın güncelleme yapmadığından emin olun. Sorun devam ederse müşteri hizmetlerini arayın. Bir de ağınıza kimler bağlı kontrol edin.

NetSpeed'den altyapınızı sorgulamanızı ve modemin arayüzüne girip oradaki hat değerlerini paylaşabilir misiniz?

Ekran görüntüsü 2021-02-23 105911.png

Hat değeri derken şuradan mı bahsediyorsunuz.

Müşteri hizmetlerini aradınız mı?

Hayır aramadım fakat yardımcı olacaklarını düşünmüyorum ama ilerleyen saatlerde arayacağım.
SNR marjınız düşük size verebilecekleri en yüksek hızı veriyorlar binanız kaç yıllık ve bina içi tesisat durumu hakkında bilginiz var mı?

Binada oturmuyoruz ama ev yeni değil. Altyapı yok denilmişti 20 Mbps'le kadar alabilirsiniz dediler o yüzden 16 Mbps tercih ettik ama 7'yi görebiliyorum en fazla.

Hayır aramadım fakat yardımcı olacaklarını düşünmüyorum ama ilerleyen saatlerde arayacağım.

Binada oturmuyoruz ama ev yeni değil. Altyapı yok denilmişti 20 Mbps'le kadar alabilirsiniz dediler o yüzden 16 Mbps tercih ettik ama 7'yi görebiliyorum en fazla.

NetSpeed'den hız testi yapar mısınız orada daha detaylı alabileceğiniz hızı söylüyor Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı