Taross Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 118 1 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar ileride VDSL geçebilirim fakat şimdi ADSL internet kullanıyorum, eve 13Mbps geliyor. Modem aşırı eski olduğu için yeni bir modem gerekiyor. https://www.hepsiburada.com/keeneti...-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NJ Bu cihaz internetimi destekler mi? ADSL2+ yazıyor ne olduğunu tam bilmiyorum.
Arkadaşlar ileride VDSL geçebilirim fakat şimdi ADSL internet kullanıyorum, eve 13Mbps geliyor. Modem aşırı eski olduğu için yeni bir modem gerekiyor. https://www.hepsiburada.com/keeneti...-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NJ Bu cihaz internetimi destekler mi? ADSL2+ yazıyor ne olduğunu tam bilmiyorum.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 1 Mayıs 2021 #2 Destekler. Bu fiyata alınabilecek iyi modemlerden. Biraz daha iyi bir şey olsun derseniz aşağıya bıraktığım modem de alınabilir. Zaten hızınız yavaş, 5GHz'den yararlanıp tamamını kullanabilirsiniz bu modemle. Tenda V1200 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Tenda V1200 300 Mbps VDSL2 Modem arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Destekler. Bu fiyata alınabilecek iyi modemlerden. Biraz daha iyi bir şey olsun derseniz aşağıya bıraktığım modem de alınabilir. Zaten hızınız yavaş, 5GHz'den yararlanıp tamamını kullanabilirsiniz bu modemle. Tenda V1200 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Tenda V1200 300 Mbps VDSL2 Modem arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Taross Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 118 1 Mayıs 2021 #3 curiousoftech dedi: Destekler. Genişletmek için tıkla... Keenetic arayuz daha çok beğenilmiş onu tercih ederim benim ağ bağlantıma uyumluymuş. Sıkıntı çekmek istemem sonradan. Telefon kablosu var mı bildiğin iyi ?
curiousoftech dedi: Destekler. Genişletmek için tıkla... Keenetic arayuz daha çok beğenilmiş onu tercih ederim benim ağ bağlantıma uyumluymuş. Sıkıntı çekmek istemem sonradan. Telefon kablosu var mı bildiğin iyi ?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 1 Mayıs 2021 #4 Kaç metre lazım? S-link SL-TEL5 5m Telefon Poşet Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar S-link SL-TEL5 5m Telefon Poşet Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr S-link SL-TEL10 10mt Telefon Poşet Kablo : Amazon.com.tr: Elektronik S-link SL-TEL10 10mt Telefon Poşet Kablo : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genellikle standart oluyorlar. Herhangi bir bilgisayarcıdan da temin edebilirsin.
Kaç metre lazım? S-link SL-TEL5 5m Telefon Poşet Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar S-link SL-TEL5 5m Telefon Poşet Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr S-link SL-TEL10 10mt Telefon Poşet Kablo : Amazon.com.tr: Elektronik S-link SL-TEL10 10mt Telefon Poşet Kablo : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genellikle standart oluyorlar. Herhangi bir bilgisayarcıdan da temin edebilirsin.