16 Mbps internet için modem önerisi

hjackles

Kilopat
Merhaba TP-Link TD-W8961N 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, 2x5dBi Anten WPS kullanıyordum. Şimdi tarifemi değiştirmem gerekiyor. 16 Mbps idi internet hızım ama bunu arttırmak limitsiz Yalın Hiper istediğim de "Seçtiğiniz kampanya mevcutta kullandığınız modemi desteklemiyor." diyor. Nasıl bir modem almam gerekiyor? Telekom'un modemini almak çok istemiyorum çünkü. Elimde bir de hiç kullanılmamış Tenda D301 4 Port Wi-Fi-N 300Mbps ADSL2 Modem USB var, bu uygun mudur acaba?
Yoksa nasıl bir modem almalıyım?

Merhaba TP-Link TD-W8961N 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, 2x5dBi Anten WPS kullanıyordum. Şimdi tarifemi değiştirmem gerekiyor. 16 Mbps idi internet hızım ama bunu arttırmak limitsiz Yalın Hiper istediğim de "Seçtiğiniz kampanya mevcutta kullandığınız modemi desteklemiyor." diyor. Nasıl bir modem almam gerekiyor? Telekom'un modemini almak çok istemiyorum çünkü. Elimde bir de hiç kullanılmamış Tenda D301 4 Port Wi-Fi-N 300Mbps ADSL2 Modem USB var, bu uygun mudur acaba?
Yoksa nasıl bir modem almalıyım?

Bu işlerden hiç anlamadığım için birkaç sorum daha var. Telekom da TP-Link VX231 Wi-Fi 6 AX1800 Premium VDSL Modem var. Bunu alsam şu anki internetim bu cihazda çeker mi? Çünkü ADSL bir modem kullanıyorum bu VDSL. Ve benim laptop çok eski W11 desteklemiyor, WI-FI6 desteklemesi gerekir mi laptopta internet kullanmak için. Fiber İnternete Hoş Geldin kampanyasındaydım şimdi 24 Mbps'ye Kadar Limitsiz Yalın Hiper kullanmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz . Kafam karıştı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı