16 Mbps internet ile 600 Kbps indirim yapılması

Adolfis

Kilopat
Sözleşmede 16Mbps internet vereceklerini söylediler fakat Speedtest'te 13 alıyorum. 13'e de razıyım. 1.3Mbps'ye denk geliyor olması lazım fakat 600 Kbps alıyorum. Bir çözümü var mı? Arka planda uygulamaları vs çoğunu kapattım ve bağlı olan 4 5 cihaz var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşmede 16Mbps internet vereceklerini söylediler fakat Speedtest'te 13 alıyorum. 13'e de razıyım. 1.3Mbps'ye denk geliyor olması lazım fakat 600 Kbps alıyorum. Bir çözümü var mı? Arka planda uygulamaları vs çoğunu kapattım ve bağlı olan 4 5 cihaz var.
Hiç bir zaman aynı bir değer alamazsınız. Hava koşulları ve siteye göre değişir indirme hızları.

İnternet download menager araştırın biraz isterseniz.

Tarayıcıdan indirmiyordum Torrent'ten film indiriyordum.
hiçbir zaman aynı bir değer alamazsınız. Hava koşulları ve siteye göre değişir indirme hızları.

Aynı hızı alamıyacağımı biliyorum ama sözleşmedeki değil Speedtest'teki önemli olduğu için belirttim.
13/8'den yaklasik 1.6 Mbit hizla indirme yapabilmeniz lazim. Daha bilindik ve kaliteli bir kaynaktan -mesela Steam- indirme yapmayi dener misiniz?

Steam 1.5 aldım ama önceden 1.9 bile alıyordum ve bu bahsettiğim 600 Kbps'yi Torrent'ten alıyordum herhangi bir şekilde hızlandırabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı