16 Mbps internet Steam'de 1.2 Mb/sn indiriyor

Hangi servis sağlayıcısı ise bence telefonda hız düşüklüğünü anlatın, eve gelip test etsinler. Çünkü vaktiyle ilk fiber modem varken evde 25 Mbps için, modem iyice yaşlanmış (2011-2019) sistemden gözükmüyordu operatör görmüyordu, hem çok yavaş geliyordu bize de. Ertesi güne yeni 5G'li modemle gelmişlerdi Huawei'in. 2 sene kullanıp 100 Mbps tarife yapınca ZTE Wi-Fi 6 modeme geçtik.

Saçmalayanlara cevap vermek istemem açıkçası, 16Mbps internet ki arkadaş hız testinde bunu gördüğünü söylüyor havada-karada her şartta 2mb/s indirme yapar ben 256Kbps internetten geliyorum oturun yazdıklarınızı 50kere düşünün hı sorun Steam'dir şudur budur o başka bir şey.

Hocam siz Türkiye'de yaşayıp Türkçe konuşuyorsunuz değil mi? Cümle kurmada falan da sıkıntınız yok. Çünkü ben hiçbir şey anlamadım bu yazdığınızdan.

Aktarırken veri kaybı olur her zaman düşüş olur derken ne demek istediniz acaba? Çünkü bu olay her zaman olmamakla beraber veride öyle kayıp olmaz. İndirme hızı karşıdaki sunucuya, depolama biriminin hızına ve internetin hızına göre değişir. Steam'in sunucularının hızı yeterli olduğuna, günümüzde 1.2MB hızı olan bir depolama birimi bulunmadığına göre ve arkadaşa sağlayıcı tarafından sağlanan hızın 16Mbit olduğuna göre arkadaşın 2MB sn hız alması lazım. Hiç internetten anlamayan biri olsaydım aynı cevabı verirdim çünkü benim evimde de 16Mbit internet var ben 2MB hız alabiliyorum. Kayıplar böyle yaşanmaz zaten arkadaş önceden hızının iyi oldugunu ve sonradan düştüğünü belirtmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…