16 Mbps internette 12 alıyorum

arthurmorgannn

Hectopat
Yer
Antalya7Manavgat
Daha fazla  
8 Yıllık eski tip ADSL TTNET modem kullanıyorum. Pakete göre 16Mbps download almam lazım ama 12 alıyorum sebep nedir?

8 Yıllık eski tip ADSL TTNET modem kullanıyorum. Pakete göre 16Mbps download almam lazım ama 12 alıyorum sebep nedir?
O değer alabileceğiniz maksimum değer. Bu değer, altyapı çalışması var ise, iç tesisat eskimiş ise, iç tesisatta sıkıntı varsa veya santral arası mesafeye bağlı olarak düşebilir. Sen yine ciddi bir kayıp yaşamamışsın. ADSL internette 12 Mbps'yi görmen iyi bile diyebilirim. ISS'ler de zaten bu konuda kelime oyunu yapıyor. Farkettiyseniz, paketinize internet sitesinden girdiğinizde maksimum 16 Mbps'ye kadar download hızı alabileceğiniz söylenir, tam 16 Mbps alacağınızı söylemiyor. Çoğu kişi bunun farkında bile değil.

Bir sorun yok. Bakır kablo ile alınan internette kayıp olur. Vdsl ve Adsl yani.

100 Mbit Vdsl hız testinde 93-94 Mbps verir.
75 Mbit tanımlı Vdsl hız testinde 69-70 Mbps verir.
50 Mbit Vdsl hız testinde 43-44 Mbps verir.
16 Mbps Adsl ile hız testinde 12-13 Mbps verir.

Kayıpsız internet istiyorsanız Fiber internet almalısınız.

Anladım yarın VDSL Türk Telekom modem alacağım ve paket olarak 24Mbps dowload olanı seçtim sizce öncekine oran-orantı yaparsak kaç downloads alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…