BerkeKocak Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 16 Mbps internetim var hızı düşük biliyorum. Evde 7-8 cihaz bağlanıyor ve ben de PC'yi kablosuz olarak bağlıyorum bu yüzden pingim sürekli yükseliyor. Kablolu bağlantı yapmadan pingimi nasıl sabitleyebilirim? QoS ayarı yaptım fakat olmadı.
16 Mbps internetim var hızı düşük biliyorum. Evde 7-8 cihaz bağlanıyor ve ben de PC'yi kablosuz olarak bağlıyorum bu yüzden pingim sürekli yükseliyor. Kablolu bağlantı yapmadan pingimi nasıl sabitleyebilirim? QoS ayarı yaptım fakat olmadı.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #2 Çok fazla kişi bağlandığı için ve 16Mbps hız aldığınız için sabitlemeniz pek mümkün değil.
BerkeKocak Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 ferr dedi: Çok fazla kişi bağlandığı için ve 16Mbps hız aldığınız için sabitlemeniz pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Peki kablo ile bağlantı sağlasam ping düzelir mi?
ferr dedi: Çok fazla kişi bağlandığı için ve 16Mbps hız aldığınız için sabitlemeniz pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Peki kablo ile bağlantı sağlasam ping düzelir mi?
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #4 BerkeKocak dedi: Peki kablo ile bağlantı sağlasam ping düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Pek zannetmiyorum fakat gelişme olur.
BerkeKocak dedi: Peki kablo ile bağlantı sağlasam ping düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Pek zannetmiyorum fakat gelişme olur.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Mart 2023 #5 16 Mbps internette 7 kişi bağlanırken stabil bir internet kullanamazsın. En iyi seçenek kablo ile bağlanıp maksimum verimi almaktır.
16 Mbps internette 7 kişi bağlanırken stabil bir internet kullanamazsın. En iyi seçenek kablo ile bağlanıp maksimum verimi almaktır.