Infp kişilikler tanıdım tabi ki her infp aynı olamaz yüzeysel şeyler diyebilirim, duygular bölümünde olan bir kişilik infp - diplomatlar, düşünür ve hissedenler, hassasiyet sahibi olan insanlar olarak geçer. Yani daha çok sözele ve sanata yatkın insanlar olabiliyorlar örnek müzik, resim, tasarım, yazı şiir ve ya başka hobiler. Dümdüz mantık taraftarı olmayan daha kalben bakabilen bu yüzden kırılgan olabilen insanlar olabiliyorlar, yanlış anlayabilem ve bazı psikolojik sorunlarda teşkil edebiliyor kaygı bozuklukları falan. Benim tanıdığım infpler hayalperest ve daha uçuk olma eğiliminde kötü manada değil, ice dönük olmaları muhtemel içsel yaşama daha dönükler aşırı girişken, sosyal olma gibi kriterleri olmuyor. Tabi ki bütün infpler öyle değil infp arabulucu demek zaten daha pure bir kişilik herkesin yaşam hassasiyet anlayış derecesi farklıdır. Kimi infp daha kaba, kimi çok naif kimi daha radikal ben tekil konuşsam da yüzeysel figüran bir değerlendirme yaptım. Elbette sağlıksız durumları da var kişiliğin infpler sağlıksız olduğunda başkalarına bağımlı hale gelebilir kaygılı çok olabilir ve aşırı duygusuz insanları garipseyebilir, terk edilme korkuları ya da aksine yalnız kalma isteği hiç anlaşılamama korkusu.. Örnekleme yaptım.16 personalities: INFP-T çıktı. Çok anlamadım sanırım sen bilgilisin. Benim kişilik tipime bakabilir misin?
Diğer siteyi de yaptım tüm soruları fakat testi bitiremedim kaldı öyle.Eki Görüntüle 2273057
Ayrıca tahminen enneagram tipolojide karakter 2-4 ve ya 9 çıkabilirsiniz bunlar infp ye yakındır sadece tahmin baska da çıkabilirsinizInfp kişilikler tanıdım tabi ki her infp aynı olamaz yüzeysel şeyler diyebilirim, duygular bölümünde olan bir kişilik infp - diplomatlar, düşünür ve hissedenler, hassasiyet sahibi olan insanlar olarak geçer. Yani daha çok sözele ve sanata yatkın insanlar olabiliyorlar örnek müzik, resim, tasarım, yazı şiir ve ya başka hobiler. Dümdüz mantık taraftarı olmayan daha kalben bakabilen bu yüzden kırılgan olabilen insanlar olabiliyorlar, yanlış anlayabilem ve bazı psikolojik sorunlarda teşkil edebiliyor kaygı bozuklukları falan. Benim tanıdığım infpler hayalperest ve daha uçuk olma eğiliminde kötü manada değil, ice dönük olmaları muhtemel içsel yaşama daha dönükler aşırı girişken, sosyal olma gibi kriterleri olmuyor. Tabi ki bütün infpler öyle değil infp arabulucu demek zaten daha pure bir kişilik herkesin yaşam hassasiyet anlayış derecesi farklıdır. Kimi infp daha kaba, kimi çok naif kimi daha radikal ben tekil konuşsam da yüzeysel figüran bir değerlendirme yaptım. Elbette sağlıksız durumları da var kişiliğin infpler sağlıksız olduğunda başkalarına bağımlı hale gelebilir kaygılı çok olabilir ve aşırı duygusuz insanları garipseyebilir, terk edilme korkuları ya da aksine yalnız kalma isteği hiç anlaşılamama korkusu.. Örnekleme yaptım.
Güzel açıklama. %100 doğru bu arada dediklerin. Hem sanata yakın bir insanım hem de duygusal ve içime dönük biriyim.Infp kişilikler tanıdım tabi ki her infp aynı olamaz yüzeysel şeyler diyebilirim, duygular bölümünde olan bir kişilik infp - diplomatlar, düşünür ve hissedenler, hassasiyet sahibi olan insanlar olarak geçer. Yani daha çok sözele ve sanata yatkın insanlar olabiliyorlar örnek müzik, resim, tasarım, yazı şiir ve ya başka hobiler. Dümdüz mantık taraftarı olmayan daha kalben bakabilen bu yüzden kırılgan olabilen insanlar olabiliyorlar, yanlış anlayabilem ve bazı psikolojik sorunlarda teşkil edebiliyor kaygı bozuklukları falan. Benim tanıdığım infpler hayalperest ve daha uçuk olma eğiliminde kötü manada değil, ice dönük olmaları muhtemel içsel yaşama daha dönükler aşırı girişken, sosyal olma gibi kriterleri olmuyor. Tabi ki bütün infpler öyle değil infp arabulucu demek zaten daha pure bir kişilik herkesin yaşam hassasiyet anlayış derecesi farklıdır. Kimi infp daha kaba, kimi çok naif kimi daha radikal ben tekil konuşsam da yüzeysel figüran bir değerlendirme yaptım. Elbette sağlıksız durumları da var kişiliğin infpler sağlıksız olduğunda başkalarına bağımlı hale gelebilir kaygılı çok olabilir ve aşırı duygusuz insanları garipseyebilir, terk edilme korkuları ya da aksine yalnız kalma isteği hiç anlaşılamama korkusu.. Örnekleme yaptım.
Ayrıca tahminen enneagram tipolojide karakter 2-4 ve ya 9 çıkabilirsiniz bunlar infp ye yakındır sadece tahmin baska da çıkabilirsiniz
Ah site sorunlarından kaynaklanabilir, baska enneagram siteleride vardır ayrıca ingilizce test açıp sayfayıda çevirebilirsiniz ben genelde öyle yaparımGüzel açıklama. %100 doğru bu arada dediklerin. Hem sanata yakın bir insanım hem de duygusal ve içime dönük biriyim.
Enneagram'ı yapamadım. 50 soruluk test açtım, tüm sorulara cevap verdim ama bitiremedim niyeyse.
Deneyip yazacağım merak ettim.Ah site sorunlarından kaynaklanabilir, baska enneagram siteleride vardır ayrıca ingilizce test açıp sayfayıda çevirebilirsiniz ben genelde öyle yaparım
Enneagram 4 çıktı. Bu ne demek oluyor?Ah site sorunlarından kaynaklanabilir, baska enneagram siteleride vardır ayrıca ingilizce test açıp sayfayıda çevirebilirsiniz ben genelde öyle yaparım
Sanatçı çıktınEnneagram 4 çıktı. Bu ne demek oluyor?
Her yaptırdığım intj çıkıyorINTJ çıktım ama bence bir önemi yok.
Brottherrr whats thatttttttENTP-T.