16 Pro Max için adaptör önerisi

PawnF

Hectopat
Daha fazla  
Daha yeni iPhone 16 Pro Max aldım. İçinden sadece 1 adet kabloyla birlikte çıkıyor. Bu kablo kaç watt destekler ve orijinal adaptör alacağım kaç watt almalıyım? 16 Pro Max kaç watt destekler?

Bir de şöyle bir kablosuz şarj cihazi aldım telefona zarar verir mi tam emin olamadım yesido markalı marka Apple'ın sitesi olan troydada var ama yine de emin olmak istedim telefona zarar verir mi

Yesido YP49 10.000 mAh dijital göstergeli 22.5W USB 3.0 / 20W Type-C çıkışlı ve 15W kablosuz şarjlı pd hızlı şarj manyetik MagSafe powerbank - siyah.

Son düzenleme:
https://www.apple.com/tr/shop/product/MUVV3TU/A/20-w-usb-c-güç-adaptörü kablosuz şarj olayından emin değilim ama adaptör olarak bunu alman gerek.

30W desteklemiyor muydu 16PM?
Yine bencede 20w olanı alın daha mantıklı f/p olarak ama en üstü budur sizin telefona özel.

Bende öyle bildiğim için sordum ama. Bundan kesin emin olabileceğim bir yer var mı cihazın içinde vesaire.

Bende öyle bildiğim için sordum ama. Bundan kesin emin olabileceğim bir yer var mı cihazın içinde vesaire.

Nasıl yani kaç watt olduğunu öğrenme için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…