Hocam takarken kiti maalesef ki ters takmışım nasıl becerdiğimi bilmiyorum heyecandan olsa gerek bu yüzden tamamen söküp tekrar temizleyip kendim manuel biçimde takmak zorunda kaldım. İçinde sürekli toz bıraktığım için köşelerinden sürekli çıkar tak yaptığımdan dolayı hava kabarcıkları var yani sağ köşesi yapışmıyor şu an fazla rahatsız etmiyor beni. Kendi hatamdan olduğun düşünüyorum. Genel olarak memnunum ekrana hasar almadım hiç o yüzden sağlamlığı nedir bilemiyorum ama hep iyi deniyor. Onun dışında dokunma hissi gayet iyi kolay temizleniyor. Ekrana tam oturuyor sadece telefonun şu siyah çerçevesi boşta kalıyor. O kısımlarda toz tutuyor koruyucu bu normalmiş sanırım ancak beni rahatsız ediyor.
Apple 30 W USB-C Güç Adaptörü ile MacBookâunuzu USB-C üzerinden her yerde Åarj edin. Online satın alın, hızlı ve ücretsiz gönderimden yararlanın.
Yurt dışı cihazda devlet işleri var 4 ay süre veriyor biliyor musun? Şarj cihazı apple veya anker parana göre 25-30 watt alabilirsin usb type c kablo gerekir.