16 Pro Max vs 17 Pro

machiavelliann

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,

Bütçemiz 100-110k arası, esnaf olduğumuz için ufak bir vade farklı ile 9 taksitle telefon alabiliyorum.
Kendime bir telefon almak istiyorum,
iPhone 16 Pro Max veya iPhone 17 Pro düşünüyorum. Sizce hangisi mantıklı olacaktır?

17 promax mantıklı olacaktır o kadar para verdikten sonra büyük bataryasıyla uzun ömürlü olacaktır.

17 Pro. Yeni teknoloji ve guncel işlemci daha iyidir.

17 Pro’nun ön kamerası ve telefoto kamerası 16 Pro Max’ten daha iyi ayrıca.

17 Promax'e bütçem yetmiyor. 16 Pro Max veya 17 Pro alabilirim

O zaman 17 Pro hem güncel hem kasa değişikliği oldu soğutma sistemi ve galiba RAM de 12 GB'ye yükseldi 16 serisi şu an 17 yanında fiyatı ucuzlamazsa tercih edilmez gibi duruyor.

17 Pro çok çok daha iyi görünüyor.

O zaman 17 Pro hem güncel hem kasa değişikliği oldu soğutma sistemi ve galiba RAM de 12 GB'ye yükseldi 16 serisi şu an 17 yanında fiyatı ucuzlamazsa tercih edilmez gibi duruyor.

Olumsuzdaki sebep ne 17 Pro çok daha iyi daha iyi özellikleri olan bir cihaz değil mi?

17 Pro çok çok daha iyi görünüyor.

Olumsuzdaki sebep ne 17 Pro çok daha iyi daha iyi özellikleri olan bir cihaz değil mi?

Evet özellik anlamında çok daha iyi ama görünüm olarak beğenen kimseyi görmedim bende 17 promax alacağım ama sırf özellikleri için tasarım berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…