16 Pro Max'ten S24 ultraya geçilir mi?

norent

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışı 16 Pro Max kullanıyorum, yine yurt dışı 17 Pro Max'e geçmeyi düşünüyordum ama telefona 35k dediler, 17 Pro Max'e 75k dediler. Aradaki fiyat farkı çok fazla geldi o yüzden kararsız kaldım. Satıp yerine S24 Ultra alsam mı diye düşündüm ama bilemiyorum yapmaya değer mi diye. Ya da 16 Pro Max'le mi devam etmek daha iyi bir fikir olur?

Hocam 16 PRO Max kullanırken S24 Ultra'ya geçmeyi tercih etmezdim ben. Düz 16 kullanıyor olsanız ve Ultra'ya geçmeyi düşünseniz olabilir derim ama şahsen PRO MAX serisinin ULTRA serisinden bir eksiği olduğunu düşünmüyorum ben. Şu an S23 FE kullanıyorum ve bir an önce 16'ya geçmek istiyorum.

S24 Ultra da mı kaçak olacak hocam?

16 pm yeterli bir cihaz uğraşmaya değmez hocam.

Tavsiyemi dinle ben bunları bayağıdır yapıyorum. Eski bir Samsung telefon al senin için önemli telefon şarjının uzun gitmesi. 8 ay IPhone'yi kullanırsın 4 ay Samsung telefonun idare etmesi lazım internet falan paylaşacaksın yanında taşıyacaksın.

Telefon modeli olarak Oppo A5S veya techno Plus 30C tavsiye ederim. Şarjı bir günü idare ediyor ve çöp telefon değiller, fiyatları da çok ucuz. Telefoncularda bulursun uygun fiyata.

Hocam iPhone 7 ile olmaz mı dediğin iCloud eşleşme yapılıp kullanılsa powerbank kullanırım sorun olmaz yani.

Fiyati öldürmüşler sıfırı 50k kullanım süresine göre fiyat değişir 40 üstü eder.

17 pro max'e gecmeye degmez, s24 ultraya da hic gerek yok, S25 ultra dusunurseniz de 16 ile 17 pro max arasinda bir cihaz. Sahsi fikrim olarak S26 Ultra harici gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…