norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:27 #11 AtillaKaya dedi: Fiyati öldürmüşler sıfırı 50k kullanım süresine göre fiyat değişir 40 üstü eder. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam tertemiz kullandım cihazı çizik bile yok 6 aylık cihaz. nwc00 dedi: 17 Pro Max'e gecmeye degmez, S24 ultraya da hiç gerek yok, S25 Ultra dusunurseniz de 16 ile 17 Pro Max arasinda bir cihaz. Sahsi fikrim olarak S26 Ultra harici gereksiz. Genişletmek için tıkla... 17 Pro Max'e geçmek isteme sebebim yurt dışı cihaz kapanacak olmasından yani.
AtillaKaya dedi: Fiyati öldürmüşler sıfırı 50k kullanım süresine göre fiyat değişir 40 üstü eder. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam tertemiz kullandım cihazı çizik bile yok 6 aylık cihaz. nwc00 dedi: 17 Pro Max'e gecmeye degmez, S24 ultraya da hiç gerek yok, S25 Ultra dusunurseniz de 16 ile 17 Pro Max arasinda bir cihaz. Sahsi fikrim olarak S26 Ultra harici gereksiz. Genişletmek için tıkla... 17 Pro Max'e geçmek isteme sebebim yurt dışı cihaz kapanacak olmasından yani.
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Yer Taverna Pazartesi 15:48 #12 norent dedi: Vallahi hocam tertemiz kullandım cihazı çizik bile yok 6 aylık cihaz. 17 Pro Max'e geçmek isteme sebebim yurt dışı cihaz kapanacak olmasından yani. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya satma takasta yapma nakit olarak sat sonrasında satın al.
norent dedi: Vallahi hocam tertemiz kullandım cihazı çizik bile yok 6 aylık cihaz. 17 Pro Max'e geçmek isteme sebebim yurt dışı cihaz kapanacak olmasından yani. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya satma takasta yapma nakit olarak sat sonrasında satın al.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.176 Makaleler 3 Çözümler 61 Pazartesi 16:51 #13 norent dedi: Hocam iPhone 7 ile olmaz mı dediğin iCloud eşleşme yapılıp kullanılsa powerbank kullanırım sorun olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Powerbang inan bana çok yük oluyor. iPhone 7 şarjı iyi gitmeyen bir cihaz. Bence dediğim cihazlara bak.
norent dedi: Hocam iPhone 7 ile olmaz mı dediğin iCloud eşleşme yapılıp kullanılsa powerbank kullanırım sorun olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Powerbang inan bana çok yük oluyor. iPhone 7 şarjı iyi gitmeyen bir cihaz. Bence dediğim cihazlara bak.
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 17:24 #14 AtillaKaya dedi: Telefoncuya satma takasta yapma nakit olarak sat sonrasında satın al. Genişletmek için tıkla... Nereden satabilirim peki hocam telefoncuya falan satmazsam.
AtillaKaya dedi: Telefoncuya satma takasta yapma nakit olarak sat sonrasında satın al. Genişletmek için tıkla... Nereden satabilirim peki hocam telefoncuya falan satmazsam.
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Yer Taverna Pazartesi 17:33 #15 norent dedi: Nereden satabilirim peki hocam telefoncuya falan satmazsam. Genişletmek için tıkla... Sahibinden Letgo.
norent dedi: Nereden satabilirim peki hocam telefoncuya falan satmazsam. Genişletmek için tıkla... Sahibinden Letgo.
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:49 #16 AtillaKaya dedi: Sahibinden Letgo. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam değiştirmeye değer mi sizce yoksa diğer yılı bekleyeyim mi?
AtillaKaya dedi: Sahibinden Letgo. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam değiştirmeye değer mi sizce yoksa diğer yılı bekleyeyim mi?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.707 Makaleler 2 Çözümler 36 Pazartesi 18:50 #17 Gerek yok hiç.
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Yer Taverna Pazartesi 19:39 #18 norent dedi: Vallahi hocam değiştirmeye değer mi sizce yoksa diğer yılı bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok kullanın uzun süre.
norent dedi: Vallahi hocam değiştirmeye değer mi sizce yoksa diğer yılı bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok kullanın uzun süre.
serkie Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Macbook pro m2 max Desktop: Amd Ryzen 7 7800 / RX 7700XT Phone: iphone 15 pro & huawei pura 80 pro & google pixel 9 pro xl Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:48 #19 Eğer ios size yabancı değilse hiç uğraşmayın
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:49 #20 serkie dedi: Eğer iOS size yabancı değilse hiç uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam telefona alıştım zaten 6 ay oldu alalı biraz ısınması dışında bir problem yok.
serkie dedi: Eğer iOS size yabancı değilse hiç uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam telefona alıştım zaten 6 ay oldu alalı biraz ısınması dışında bir problem yok.