CamavorAyusi Zeptopat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #1 Başlıkta yazdığı gibi 11. sınıfım 6 ve 7. sınıfta bir takımda oynamıştım. LGS'den dolayı bıraktım. Şu an pişman oldum bu kararımdan. Sizce artık geç mi kaldım tekrar başlamak için?
Başlıkta yazdığı gibi 11. sınıfım 6 ve 7. sınıfta bir takımda oynamıştım. LGS'den dolayı bıraktım. Şu an pişman oldum bu kararımdan. Sizce artık geç mi kaldım tekrar başlamak için?
hint horozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 254 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #2 İstediğin zaman başlayabilirsin. Kimse seni bu konuda yargılamaz. Senin çalışıp, kendini geliştirmen önemli.
İstediğin zaman başlayabilirsin. Kimse seni bu konuda yargılamaz. Senin çalışıp, kendini geliştirmen önemli.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #3 NBA'ye gidip draft olmak gibi bir amacın yoksa keyfin ne zaman isterse o zaman başlarsın.
CamavorAyusi Zeptopat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #4 Penetrator God dedi: NBA'ye gidip draft olmak gibi bir amacın yoksa keyfin ne zaman isterse o zaman başlarsın. Genişletmek için tıkla... O ne demek?
Penetrator God dedi: NBA'ye gidip draft olmak gibi bir amacın yoksa keyfin ne zaman isterse o zaman başlarsın. Genişletmek için tıkla... O ne demek?
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 22 Şubat 2024 #5 Pro oyuncu olmak gibi bir amacın yoksa istersen 25 yaşında başla. Kendini geliştirip gayet keyif alarak oynayabilirsin.
Pro oyuncu olmak gibi bir amacın yoksa istersen 25 yaşında başla. Kendini geliştirip gayet keyif alarak oynayabilirsin.