16 yaş için 400 TL erkek parfüm önerisi

Hocam 299 ve yanına 567 yani tom ford tobacco vanille ve dior savage bu ikiliyi almak mantıklı mı?
avon musk marine de varmış sanırım versace eros muadiliymiş bu da. Sen hangisini önerirsin?
Yani sabahtan akşama kadar her yanımdan geçen duysun gibi bir amacınız yoksa Bargello alınabilir. Avon Musk Marine bir zamanlar alacaktım sonradan almamıştım, Versace Eros genel olarak güzel koku ama muadili olarak nasıl yansıtmışlardır bilmiyorum. Yorumları iyiyse alınabilir.

Hocam söylemek isterim de yukarıda belirttiğim gibi çok bir deneyimim yok ondan bilmiyorum yani.
Hocam bence kafanızda kesin olarak sevdiğiniz koku türü yoksa önerilerle yola çıkmanız garip olur. Yani herkesin koku tarzı farklı, herkesin teni farklı. Birine oturan koku, diğerinde hiç güzel kokmuyor vb. Yani bütçenizi Joop Homme için zorlayabilecekseniz gidip tester'ına Rossman'dan bakabilirsiniz, bazı Rossman'larda oluyor tester'ı. Ben kesin olarak da tavsiye edemiyorum Earas hocamın dediği gibi hater'ı çok. Bütçeniz olsa sample seti alıp deneyin diyeceğim de sample setleri bile 300'den aşağı bulunamıyor artık.

Bargello'ya giderseniz Hugo Boss Bottled'ın muadili 585'e de bakabilirsiniz diğer kokuların yanında. Zaten Bargello'da genel olarak hoş kokular var. Giderseniz tester'lara bakarak kendinize uygun bir koku yakalarsınız diye düşünüyorum, bütçenize de uygun olur. Tutaste gibi markalarda kokuya bakabilme şansınız olmadığından ilk deneyiminizde sorun yaşayabilirsiniz.
 
Yok zaten fiyat performans zirvesi 2.üründe 100TL indirim var şuan 2 tane model önerir misin bana? 299 ve 567 tavsiye ettiler değer mi bunları almaya?
 
Yok zaten fiyat performans zirvesi 2.üründe 100TL indirim var şuan 2 tane model önerir misin bana? 299 ve 567 tavsiye ettiler değer mi bunları almaya?
Dediğiniz kodları önceden hiç almadım. Ama yorumları iyiyse bence alınabilir. Eğer fiziksel mağazadan alacaksanız 711 ve 585'i deneyebilirsiniz.
 
Yok zaten fiyat performans zirvesi 2.üründe 100TL indirim var şuan 2 tane model önerir misin bana? 299 ve 567 tavsiye ettiler değer mi bunları almaya?
Ha ek olarak, Bargello'dan almamış olsam da iki kokuyu da biliyorum. Eğer başarabilmişlerse çok başarılı kokular Tom Ford Tobacco Vanille ve Dior Sauvage. Eğer ağır kokuları sevmiyorsanız 567'yi değiştirebilirsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…