16 yaş için kart önerisi

MehmetByzt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 240 Ekran Kartı, i5 650 İşlemci
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 16 yaşındayım. Aktif olarak Garanti ve Yapı Kredi bankalarına üyeyim fakat bu kartların ekstra olarak hiçbir avantajı maalesef yok. Bu yüzden papara gibi alternatiflere yönelmek istiyorum. Vodafone Pay ve Tami nasıldır? Tami Garanti'ninmiş sanırım. Eğer güzelse fiziksel kartını alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. (Otobüslerde, sanal marketlerde vs. geçmeli)

Papara, ininal, Tosla kullanabilirsin veli izniyle bazıları kullanılabiliyor Papara'nın avantajı çok yasa dışı şeylere bulaşmadığın sürece sıkıntı olmaz.

Papara, ininal, Tosla kullanabilirsin veli izniyle bazıları kullanılabiliyor Papara'nın avantajı çok yasa dışı şeylere bulaşmadığın sürece sıkıntı olmaz.
İninal ve tosla kullandım ve hiç beğenmedim nedense. Papara zaten duruyor ama hesabım sanırım hale inceleme altında. Kontrol etmedim fakat öyle olması gerekiyor. Başka öneriniz var mıdır

İninal ve Tosla kullandım ve hiç beğenmedim nedense. Papara zaten duruyor ama hesabım sanırım hale inceleme altında. Kontrol etmedim fakat öyle olması gerekiyor. Başka öneriniz var mıdır?

İş Bankası İlk İmza kullanabilirsin kullandığında bazen puan kazandırıyor örneğin ben geçen harcama yaptığımda 40 TL'lik puan gelmişti markette suyu puanla bedavaya getirdim

Papara inceleme bitti diye biliyorum uygulamaya girip bildirimlerden sana söylenenleri onaylayınca açılıyordu hesap YT'den bakabilirsin.

İş bankası ilk imza kartımda var hocam ama havale ve EFT çok kısıtlı olması lazım ek olarak uygulamaya giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…