16 yaş kalecilik için geç mi?

maurooicardi

Yoctopat
Daha fazla  
İyi günler abilerim ablalarım. 16 yaşındayım ve bu yılın sonuna doğru 17'ye giriyorum. Futbola başlamak istiyorum. Kaleci olarak yaş olarak geç mi yoksa ideal mi? Onun dışında nasıl başlayabilirim ve bu süreçte neler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalarındasın hocam bazı ögretim yerleri 16 yaşına kadar alıyorda 18'e kadar uzanıyor.

Yoğun stres altında kalacak olsan bile soğuk kanlılığı koruyabileceksen yaşın kaç olursa olsun kaleci olabilirsin.

Hocam 16 yaş geç değildir. Seçmelere katılmaya özen gösterin seçme tarihleri yayınlayan sayfalar var İnstagram'da onları takip et. Seçmeler dışında da yaşadığın yerin takımına katılmaya çalışabilirsin. Kalecilik biraz daha bireysel kalıyor futbolculuğa göre. O yüzden kendine refleks antrenmanları vs. uygulayabilirsin.

seçmelere katılcak kadar yetenkli değilim şuan ama antrenmanlarla kendimi geliştirebilirim yaşadığım yerin takımına katılma fikride aklımdan geçiyo ama herşeyden önce fiziğimi düzeltmem gerekiyo
180 boy 100 kiloyum

Yoğun stres altında kalacak olsan bile soğuk kanlılığı koruyabileceksen yaşın kaç olursa olsun kaleci olabilirsin.

Bir ortamdaki stresten ve baskıdan genel olarak etkilenen bir tip değilim, sanırsam şu an sadece kendimi geliştirmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…