Aslında senin görüşüne kalmış bir şey. Dediğiniz çocuksu davranışlar ya da olgunlaşmamış olma durumu yaşa o kadar bağlı olmadığını söylemem gerek. 25 yaşında birini görürsün ' bu nasıl erkek/kız. her zaman yanındaki adam değişiyor, kavgalarda falan çocuk gibi davranıyor, arkadan iş çeviriyor' dersin. Sonra birini bulursun 16 yaşında, temizliği ve saflığıyla seni hayran bırakır. Onunla kavga etmekten korkmazsın, çünkü bilirsin ki o kavganın üzerinden gelip, karşınızdaki bireyi bir insan olarak görüp çözeceksiniz. Ama dediğimiz gibi 16-20 yaş arası karşı tarafta aranan ve bulunan özelliklerin aynı olmadığı gibi 20-25 yaş arasında karşı tarafta aranan ve bulunan özellikler büyük ihtimalle farklılık gösterir. Nasıl bir yol izleyeceğine gelirsek, ileride ev kuracağın insana 6-7 tane dudak tadıp mı gitmiş olmak istersin yoksa ona karşı tertemiz çıkarak mı? İstediğini yapabilirsin, bu karar senin. Bazıları bu işe dalar, tecrübe aldım der. Bazıları hiç girmez evleneceği insanı tertemiz bekler. Tabii senin hayatına da etkileri olur. Ben 15 yaşımdan beri aşığım misal. 2 senedir de peşinden koşuyorum maalesef. Gurursuz da dedi, dünyada tek erkek sen olsan yine seninle olmam dedi, yalanlar söyledi, aynı sınıftan başka biri ile 1 ay çıktı onu izledim vs vs. ben olsam girmezdim bu işlere. Girilecekse de bir mesleğini eline al sonra evlenmek için gir. Naçizane tavsiyemdir.