Selam, yaşım 16. bu yaz boş durmak yerine çalışmak istiyorum fakat çalışabilecek yer yok. Böyle güzel, asgari maaşa yakın bir maaş verebilecek uygun bir iş var mı?
Selam, yaşım 16. bu yaz boş durmak yerine çalışmak istiyorum fakat çalışabilecek yer yok. Böyle güzel, asgari maaşa yakın bir maaş verebilecek uygun bir iş var mı?
Bazı marketler kasiyer olarak alabiliyor nadirde olsa. Asgari verirler. Onun dışında fast foodcular alıyor örneğin Burger King, Popeyes ve McDonalds. BK ve Popeyes 25.000tl veriyor bildiğim kadarıyla.
Bazı marketler kasiyer olarak alabiliyor nadirde olsa. Asgari verirler. Onun dışında Fast foodcular alıyor örneğin Burger King, Popeyes ve McDonald's. BK ve Popeyes 25.000TL veriyor bildiğim kadarıyla.
Bazı marketler kasiyer olarak alabiliyor nadirde olsa. Asgari verirler. Onun dışında Fast foodcular alıyor örneğin Burger King, Popeyes ve McDonald's. BK ve Popeyes 25.000TL veriyor bildiğim kadarıyla.
Sigortalı çalışacağınız için yasak değil. Zaten zincir şubeleri olan firmalar sigortasız çalıştırmaz. Ben 16 yaşında kasiyerlik yaptım mesela. 17de Popeyese girdim.