16 yaş yazın nerede çalışabilir?

Aklımda bilgisayar almak var bu yaz çalışma istemek sebebimde bu zaten çalışmak istiyorum severim diye düşünüyorum ama yer yok...
Bak, benim sanal bir arkadaşım var. Kendisi benden 5 yaş büyük. 12 yıllık da arkadaşımdır sıpa. Çocuk, istediği monitörü, mouse pad'i, mouse'u çekmek için yazın 3 işte çalıştı.

Bir kaynakçıda çalıştı. Kendisi bir de Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyor. Üstüne stajını yapıyor, üstüne bir de PC tamirciliği yapıyordu. Bize hava atıyordu, aldığı ekipmanları falan gösteriyordu. 4-5 tane Ninjutsu sorası falan var elemanın, sen düşün yani.

Eğer PC almak istiyorsan, sana 1-2 iş önerisi verebilirim. Benim korkulu rüyam olan elektrik işlerinden biri de yenilenebilir enerji. Kablo falan döşüyorsun.

Toprak kazıyorsun, kocaman kablolar var, onları yerleştiriyorsun. Üstüne toprak atıyorsun. Biraz sonra şerit gibi bir şey var, onu geçiriyorsun. Onun üstüne taş koyuyorsun, tekrar toprak atıp kapatıyorsun. Yani işin genelinde kablo çekme işleri var.

Aklımda bilgisayar almak var bu yaz çalışma istemek sebebimde bu zaten çalışmak istiyorum severim diye düşünüyorum ama yer yok...

Aklın varsa inşaatta çalışma baban ne meslek yapıyor bu arada onu da yazabilir misin sakıncası yoksa.

Basitçe girebileceğim bir iş olsun yeter alacağım pc 21k hazır sistem

16'dan itibaren sigorta girişi yapılabildiği için sorunsuzca çalışabilirsiniz. İkna olmaları lazım. Buradaki McDonald's'da 17 yaşında çalışanlar var.

Bence komik olur ya bizim burada hiç 20 yaş altı yok içeri giriyorsun küçük bir çocuk yaşıyor çoğu kişi değişik hisseder hiç öyle bir şey göremedim vallahi.

Bence komik olur ya bizim burada hiç 20 yaş altı yok içeri giriyorsun küçük bir çocuk yaşıyor çoğu kişi değişik hisseder hiç öyle bir şey göremedim vallahi.

Şu an 16 yaşındayım 15 gün sonra 17 gireceğim, bugün Popeyes'a alındım birkaç gün içinde başlayacağım, alıyorlar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…