16 yaşımda enerjimi kaybettim

Ben böylelerine kullanılmadan eskimişsin diyorum. Bizim evde de var. Çocuğu bir yere göndereceksin. Öf, pöf ediyor. Kullanılmadan eskimişsin diyorum.

30 yaşına kadar kız arkadaşım dahi olmadı, 30 yaşında evlendim, çok da mutluyum. 30 yaşıma kadar bu saçmalıklarla uğraşmayarak bayağı bir zaman kazandığımı düşünüyorum. Evlenmeyeceğin bir kızla (başka amacın yoksa tabii) niye vakit harcarsın, çekersin? Arkadaşın olur ona bir şey demem, ama kanka tarzı.

Anlam yükleyemediğimiz için, oluyor ki pek anlam yüklenecek gibi değil zaten hayat ya da ya yalnızlığı çok seviyoruz veya mazoşist kişileriz ama vefalı çocukmuşsun.

@Silinen üye Çok komikmiş kanka. 'Ergen düşünceleri' diyip geçebileceğin bir konu değil bu. Adamın yazdığı şeyleri görmüyor musun?

Ee ne var? Klasik, ergen, asosyal tiplerden. Herkesin geçirdiği dönemler bunlar emin ol yani. Hayata karışması gereken yaşa geldiğinde zaten bunları hissetmeyecek, yaşamayacak.

Spora başla yazılım öğren.

Her şey zamanında güzel. Verimli zamanlarınızı boşa harcamışsınız.

Her şey zamanında güzel. Verimli zamanlarınızı boşa harcamışsınız.
Eğer o iş konusunda diyorsanız, evet, haklısınız ama ben biraz tek eşlilik kafasındaydım hep. You kız arkadaş muhabbetini diyorsanız, daha boş ne olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…