16 yaşımda enerjimi kaybettim

Umarım eşiniz de sizin gibi düşünüp 30 yaşına kadar kendini saklamıştır hocam ne diyeyim.
Eşimin bu muhabbetle ne alakası var?
Ağzınızdan çıkan şeylerin nereye gidebileceğini düşünmüyorsunuz, bari yazarken düşünün. Bu yazdığından ne anlam çıkacağını idrak edebiliyor musun?

Ee ne var? Klasik, ergen, asosyal tiplerden. Herkesin geçirdiği dönemler bunlar emin ol yani. Hayata karışması gereken yaşa geldiğinde zaten bunları hissetmeyecek, yaşamayacak.
Beni küçümsüyorsunuz galiba Yemin ederim bu anlamsızlık değil aptallık malesefkin bunu size karşın kurmak zorundayım efendim kalbinizi kırmak istemiyorum. Konuşmanız gereği susmanızı arz ediyorum iyi günler dilerim istediğiniz bir şey var ise dm den yazabilirsiniz yardımcı olurum İyi günler dilerim.

Otizm, sosyal fobi, şizoid gibi bir şey yoksa muhtemelen sıradan bir sorun.
O açıdan sıradan evet dediğiniz doğru birşey

Bu kişisine göre değişiyor bende anlayamadım şimdi dediğiniz tamami ile doğru evet şu açıdan yani Yaş küçük yaşanmışlık yok ileride bir şu an değilde bundan 6 7 yıl sonra ilk defa bir kız görüp konuşursam İlk gördüğüm kız ile evlenmek isteyeceğim ve hayata karşın bir tecrübem olmayacak hayata çok zor atılacağım çünkü Şu an bile dışarı çıkıp 2 3 gün esnaf işi yaptığımda psikolojik olarak çökmesemde, bu işi yapıcak kadar büyümüşüm deyip yetişkin olacağım için ağlıyordum yani şu anda aynı durum ben ne kadar büyüsemde kendimi çocuk olarak göreceğim ve görüyorum anneme babama hala çocuk gibi davranıyorum kendimi kandırıyorum ama mutluyum.

Ben böylelerine kullanılmadan eskimişsin diyorum. Bizim evde de var. Çocuğu bir yere göndereceksin. Öf, pöf ediyor. Kullanılmadan eskimişsin diyorum.
Yaşınız kaç çocuğunuzmu var konuyu açarmısınız merak ettim şu anda

Son düzenleme:
Benzer bir durum 17 yaşımda başıma geldi. Şimdi düşününce saçma sapan sebeplermiş diyorum.

Tüm ilkokul, ortaokul ve lise hayatım boyunca aynı şeyleri yaşadım. Şimdi 22 yaşımdayım ve hâlâ yaşıyorum. Benim vaktim bitti bitecek. Dileğim sizin en kısa zamanda daha sevebileceğiniz bir birey olabilmeniz. Benim olduğumun aksine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…