16 yaşında 1,66 boy ile daha ne kadar uzarım?

Bildiğim kadarıyla 22 yaşına kadar uzayabiliyorsun tahminimce 170-175 vs. olabilirsin. Ağırlık ise kemik ve kaslarına bağlı bundan dolayı yapacağın hareketleri bir uzmana danışman lazım.

Annen ile babanın boylarının ortalamasını aldım 1.60 çıkıyor. 6 cm kısalacaksın dostum, üzgünüm.

Ben 14 yaşımda 1.85 civarı oldum daha uzamadım. Bilmiyorum belki sonradan uzayabilirsiniz.

Dumbell kaldırmak falan boy uzatmaz, hiç bir spor senin genetiğinde olan boyu geçmene yardımcı olmaz. Basketbol, yüzme gibi sporlar sadece genetiğinde olan boyun sınırına daha hızlı ulaşmanı sağlar. Genetiğinde 1.66 kalmakta olabilir, 1.90 olmakta olabilir. Hiç kimse bunu tahmin edemez. Şahsen çok iyi hatırlarım 7. sınıfta boyum 1.38'di dalga geçilen çocuktum, sonra lise 2'de boyum 1,66 ya fırlamıştı.

İşlemcim bana fısıldıyor... Diyor ki...

Ben nereden bileyim 21 yaşa kadar uzarsın işte, biraz daha esneme hareketleri yap hopla zıpla basket oyna 1.75'e kadar yolun var.

Boyunla ilgili bir şey söyleyemem ama spor yapmaya özen göster özellikle basketbol. Protein alımına dikkat. Düzenli ve sağlıklı beslen.

uzarsın kardeşim merak etme ama saat 10 - 11 gibi yatmaya özen göster mümkünse karanlık bir ortamda uyu

166 olduğuna göre 167 olursun en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…