Babapro21 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 600 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #21 Plory dedi: Türkiye şartlarında 185 49 kilo olup kilo alabileceğini mi sanıyorsun ? Bir de boyum uzar mı diye soruyorsun uzarsa öleceksin. Acilen kilo alman lazım ki bu da çok zor kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Nasi kilo alamam bence hocam ben inaniyorum kendime
Plory dedi: Türkiye şartlarında 185 49 kilo olup kilo alabileceğini mi sanıyorsun ? Bir de boyum uzar mı diye soruyorsun uzarsa öleceksin. Acilen kilo alman lazım ki bu da çok zor kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Nasi kilo alamam bence hocam ben inaniyorum kendime
Plory Centipat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 1 8 Eylül 2022 #22 Babapro21 dedi: Nasi kilo alamam bence hocam ben inaniyorum kendime Genişletmek için tıkla... Troll müsün hocam?
Babapro21 dedi: Nasi kilo alamam bence hocam ben inaniyorum kendime Genişletmek için tıkla... Troll müsün hocam?
Babapro21 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 600 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #23 Plory dedi: Troll müsün hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam yemin ederim degilim
Plory Centipat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 1 8 Eylül 2022 #24 Babapro21 dedi: Hocam yemin ederim degilim Genişletmek için tıkla... İsmin komik geldi ondan dedim Neyse hocam tuna tavus olma yolunda başarılar.
Babapro21 dedi: Hocam yemin ederim degilim Genişletmek için tıkla... İsmin komik geldi ondan dedim Neyse hocam tuna tavus olma yolunda başarılar.