16 yaşında A1 ehliyet ile sürülebilecek 2.el motor önerisi

• Konuyu başlatan Tw1ha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 313

Tw1ha

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6700
Ryzen 5 5500
16GB Ram
Nereseyse Tüm oyunları açar
Meslek
Öğrenci
16 yaşında alınan A1 ehliyet ile sürülebilecek en ucuz touring ya da naked 2.el motor önerisi istiyorum. Bütçem zorlasam 70k bulur. Sıfır motor yok bu bütçeye. Amacım okuldan eve evden okula ya da arkadaşlarla buluşmak için çarşıya çıkmak. Ayağımı yerden kessin. Sakarya'da yaşıyorum sahibinden ilanlarına baktım ilanlar var ama motordan pek anlamadığım için güvenilir mi anlayamıyorum.

16 yaşında alınan A1 ehliyet ile sürülebilecek en ucuz touring ya da naked 2.el motor önerisi istiyorum. Bütçem zorlasam 70k bulur. Sıfır motor yok bu bütçeye. Amacım okuldan eve evden okula ya da arkadaşlarla buluşmak için çarşıya çıkmak. Ayağımı yerden kessin. Sakarya'da yaşıyorum sahibinden ilanlarına baktım ilanlar var ama motordan pek anlamadığım için güvenilir mi anlayamıyorum.
Şehrinizdeki CBR125 ilanlarına bakın. Başlangıç için uygun motordur, kullanımı ve öğrenmesi de nispeten kolaydır.

23 model üzeri 7000 km altı TVS Raider bulmaya çalış alınacak en mantıklı motor net o dur.
Çevrem tamamen Raider kullanıyor hepsi memnun Çin malına bulaşma.

Şehrinizdeki CBR125 ilanlarına bakın. Başlangıç için uygun motordur, kullanımı ve öğrenmesi de nispeten kolaydır.
RKS 125R bakıyodum onun hakkında bi bilginiz varmı

En son Honda CBR125R bakmıştım vardı ama ilanı kaldırmış

CBR o bütçede sıkıntılıdır. Racing icin bütçe yükseltmeniz lazım temiz CBR125 105k üstü.
sakaryada 54k ya bide 80k ya var ama çok ucuzlar diye kusur saklıyolardır diye düşündüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı