16 yaşında BCAA kullanmalı mıyım?

ZesuN

Hectopat
Yer
Berlin
16 yaşımı bitirmiş durumdayım. Gün içinde genellikle aktifim haftada 3-4 kere boks antrenmanına gidiyorum. Sorum şu antrenmanların ilk 2 saatinde iyi durumda olsam da bazen antrenmanlarımız 5 saate kadar sürebiliyor bokstan ziyade işin içine parkur koşu girince hiç halim kalmıyor. Acaba BCAA kullansam daha verimli ve enerjik bir şekilde antrenmanları uzun sürdürebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

4 senedir boksla ilgileniyorum.
Profesyonel olarak yapmasam bile aktif olarak yoğun antrenmanlara girdim defalarca.
Profesyonel olarak yapan ekiplerin içinde bulunuyorum ama ilk defa bu kadar uzun antrenman süresi duydum.
Yaşına bakılırsa antrenman süresi ve yorulman normal. Takviye almana hiç gerek yok.
Vücudun zaten yorgun, takviye alıp daha çok yorma.

Hocam ben boksun yanında parkur ve koşuyada gidiyorum harp okuluna falan hazırlanıyorum ben. Bu parkur antrenmanları falan boksdan sonra olduğu için bayağı yorgun oluyorum bende daha uzun ayakta tutabilmesi için bir takviye arayışına girdim. Acaba bir öneriniz var mı?

Harp okuluna hazırlanıyorsan boksu hafiflet, kardiyoyu arttır.
Bence performans kısmın iyi bile. Yediklerine dikkat et yeterli. Kimyasal almana gerek yok.

Harp okuluna hazırlanıyorsan boksu hafiflet, kardiyoyu arttır.
Bence performans kısmın iyi bile. Yediklerine dikkat et yeterli. Kimyasal almana gerek yok.

Tamamdır hocam zaten almayı vazgeçmiştim biraz araştırdım hiç gerek yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…