MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #11 Usarda dedi: Çok basit bir şekilde söyledim aslında. Daha basit bir şekilde anlatamam herhalde. Şöyle deneyeyim: Eki Görüntüle 1717699 Bu şekilde de anlamadıysanız girmenizi tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Etraftakiler bir girersin bir göremezsin deyince beyin kalmadı kusura bakmayın.
Usarda dedi: Çok basit bir şekilde söyledim aslında. Daha basit bir şekilde anlatamam herhalde. Şöyle deneyeyim: Eki Görüntüle 1717699 Bu şekilde de anlamadıysanız girmenizi tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Etraftakiler bir girersin bir göremezsin deyince beyin kalmadı kusura bakmayın.
Usarda Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 345 28 Mart 2023 #12 MetehanSavas dedi: Etraftakiler bir girersin bir göremezsin deyince beyin kalmadı kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla giremezsin diyen olmamış. Sorun değil, anlamanıza yardımcı olabildiysem ne mutlu.
MetehanSavas dedi: Etraftakiler bir girersin bir göremezsin deyince beyin kalmadı kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla giremezsin diyen olmamış. Sorun değil, anlamanıza yardımcı olabildiysem ne mutlu.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #13 16 yasindayken basvuru icin subeye gitmistim formu doldurdum sizi ariyacağız dediler aramadilar da . O yuzden bos zaman kaybi almiyorlar ise.
16 yasindayken basvuru icin subeye gitmistim formu doldurdum sizi ariyacağız dediler aramadilar da . O yuzden bos zaman kaybi almiyorlar ise.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #14 Usarda dedi: Gördüğüm kadarıyla giremezsin diyen olmamış. Sorun değil, anlamanıza yardımcı olabildiysem ne mutlu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar vs demişti. davidlaid dedi: 16 yasindayken basvuru icin subeye gitmistim formu doldurdum sizi ariyacağız dediler aramadilar da . O yuzden bos zaman kaybi almiyorlar ise. Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyeceğim ya.
Usarda dedi: Gördüğüm kadarıyla giremezsin diyen olmamış. Sorun değil, anlamanıza yardımcı olabildiysem ne mutlu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar vs demişti. davidlaid dedi: 16 yasindayken basvuru icin subeye gitmistim formu doldurdum sizi ariyacağız dediler aramadilar da . O yuzden bos zaman kaybi almiyorlar ise. Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyeceğim ya.