16 yaşında biri nerede çalışabilir?

İcardiemir99

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 15 taşındayım. Seneye 16 olacağım, erkeğim. Seneye en büyük hayalim olan PlayStation 5 almayı düşünüyorum digital Edition. Ailem 3 ayda 5bin TL kazan 2 bin TL'sini biz ekleriz dediler bende heyecanlandım açıkçası. Sizce 16 yaşında biri nerede çalışabilir?

@İcardiemir99 ortalama bir dükkanda çalışırsan 3-4K kazanırsın 3 ayda dükkanda oturur müşteri beklersin ustana haber verirsin bir yere gittiyse yani dükkana bakmakla zorunlu olursun garson sanayi gibi daha çok zorlıyan işlerse 1500 2000 TL aylık verir ama zor bir iş o parayı senden söke söke alır.

Ne olursa olsun 12 saatte 80tl'nin altına çalışma. O da bikaç gün tecrübe edinene kadar. Sonrasında 90-100tl. Kendini yorma. Part time işlere odaklan. Kendinden emin bir tavrun olsun. Kendini asla ve asla ezdirme. Komi haricinde başka pek secenek yok. "İşin Olsun" diye bir uygulama var, onu indir, filtrelerden şehrini seç. 7 gün içinde yayınlanan ilanları işaretle. Tek tek ara, görüş.

Hocam bende zorlanmak istiyorum hem ailemde biraz hayatı öğrenirsin falan diyor durumumuz olmadığından değil birazda ailem tüm gün bilgisayar karşındayım diye de kızıyor. Utangaç asosyelim. Hem de 1500 2000 kazanırsam ne kadar zorlansamda bırakmam.
Garson olabilirsisn.

16 yaş yeter mi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…