16 yaşında birisi için iş önerisi

835237

Centipat
Arkadaşlar 16 yaşına gireceğim 2 aya oto kaporta öğrensem iyi kazanır mıyım? Gelecekte para konusunda zorluk çekmeden yaşamak istiyorum.

Arkadaşlar 16 yaşına gireceğim 2 aya oto kaporta öğrensem iyi kazanır mıyım gelecekte para konusunda zorluk çekmeden yaşamak istiyorum.

Bayramdan sonra başlayacağım kaportaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaporta dediğiniz hemen öyle bitecek bir iş değil. İlk çırak olacaksınız, zorluklar çekeceksiniz. Sonra kalfa olacaksın, sonra usta bunlar için mental, sabır, istikrar gerekir.
Eğer ki gelecek de rahat ermek istiyorsan iyi düşün kararını ver. Bu yaşlar hata yapma yaşları, öğrenme yaşları başarılar.

Ben elektrikçi çırağı olurdum okumasaydım.

Hocam biliyorum hepsini sorduğum şey şu ileride iyi kazanıp rahat eder miyim?

Ne yazık ki 2 ayda hiçbir işi tam öğrenemezsin. Meslek ne olursa olsun yıllarını vermen gerekiyor. Ayrıca para konusunda zorluk çekmek istemiyorum gibi de bir durum yok bu hayatta. Bunları zihnini karartmak için değil, yolun başında ne kadar güçlü mental ile çıkarsan o kadar hedefine yaklaşırsın diye söylüyorum. Hayat bu kadar toz pembe değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…