16 yaşında birisi için iş önerisi

Makaleler
2
16 yaşındayım ve iş arıyorum. İstanbul'da oturuyorum, bulabileceğim bir iş var mıdır?

Çalışıp bilgisayar toplamam lazım.
Ne mimarlık ne doktorluk hiçbiri sarmıyor beni.
Kısaca e-spor better than all.

(Bazı arkadaşlar yanlış anlamış Tabii ki de okuyup geleceğimi garantiye alacağımda neden e-spora bu kadar taktınız sadece iş için info istedim bazı adamlar adam gibi yazmış. Onlara buradan teşekkür ederim.)

Son düzenleme:
Şu an mı çalışmak istiyorsun yoksa büyüyünce mi anlayamadım. 16 yaşındayım ve iş arıyorum deyip doktorluk, mimarlık sarmıyor yazmışsın. Bu yaşta doktor olmayı falan mı düşünüyorsun?

Şu an çalışmak istiyor ve hedefi bilgisayar toplamak, bu bilgisayar ile de e-sporcu olmayı hedefliyor. Gelecekteki hayatında doktor, mimar falan olmak istemiyor.

Bisikletçide çalışabilirsiniz, alırlarsa bir mini market veya bakkalda çalışabilirsiniz, biliyorsanız(önerim) freelance işler yapın web tasarım, HTML kodları gibi, eğer bilgim var diyorsanız bilgilerinizi Udemy diye bir platform var oradan satın, ben şahsen param olursa kitap alıyorum (genelde felsefi) e-spor bana uygun değil. Bakıyorum sistem kötü değil CS:GO'da 170 FPS'e yakın alıyorum ama beni sarmıyor oyunlar günde en fazla 10 dk oynarsam o bile fazla geliyor. Bence e-spordan vazgeç [karar senin] o kadar oyun oynuyorsun ne geçiyor eline bence zaman kaybından başka bir şey değil.

E-sporcuların gerçekten para kazandığını mı zannediyorsunuz? Hakaret gibi algılamayın ama
Kısaca e-spor better than all.
bu söz bana anlık cringe atağı geçirtti. E-sporcular gibi oynayabiliyorsanız denemekten zarar gelmez ama Türk e-spor takımları genelde popüler olmuyor. İngilizceniz var mı? Yabancı bir takımda oynarsınız belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer iyi bir oyuncuysa yabancı takımlara gidip ayda 20-30bin euro maaş alabilir. E-spor piyasası düşündüğünüzden büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…