Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.548 Çözümler 25 Yer İstanbul Çarşamba 13:34 #1 16 yaşında ehliyet alıp kuryelik yapılabilir mi? Maksat iş yapmayı öğrenmeyi, cebimede biraz para girsin istiyorum.
16 yaşında ehliyet alıp kuryelik yapılabilir mi? Maksat iş yapmayı öğrenmeyi, cebimede biraz para girsin istiyorum.
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 751 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:42 #2 Kayra342727 dedi: 16 yaşında ehliyet alıp kuryelik yapılabilir mi? Maksat iş yapmayı öğrenmeyi, cebimede biraz para girsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ehliyet alabilirsin ama seni işe alırlar mı onu bilmek lazım.
Kayra342727 dedi: 16 yaşında ehliyet alıp kuryelik yapılabilir mi? Maksat iş yapmayı öğrenmeyi, cebimede biraz para girsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ehliyet alabilirsin ama seni işe alırlar mı onu bilmek lazım.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.285 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:43 #3 18 yaşını doldurman gerek sanırım. Alan yer olsa bile 16 yaşında kurye olmanı önermem. İleride ustası olabileceğin işler daha iyi olur.
18 yaşını doldurman gerek sanırım. Alan yer olsa bile 16 yaşında kurye olmanı önermem. İleride ustası olabileceğin işler daha iyi olur.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.058 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:43 #4 Dönercide lokantada işe girebilirsin.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 Çarşamba 13:43 #5 Kurumsallarda çalışamazsın ancak esnafta çalışabilirsin.
TheKingTR Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:47 #6 Trendyol tarzı yerler 18 yaş sınır var ama A1 ehliyeti ile dönerci gibi dükkanlarda çalışırsın.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.607 Çözümler 48 Yer Bursa Çarşamba 13:47 #7 Kayra342727 dedi: 16 yaşında ehliyet alıp kuryelik yapılabilir mi? Maksat iş yapmayı öğrenmeyi, cebimede biraz para girsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Küçük şehirde esnaf kurye vs olursunda büyük şehirde sıkıntı, kuryelerin extra yerine getirmesi gereken şartlar var, senin bölgende bu işi yapan kişilerden bilgi alman daha yararlı olacaktır.
Kayra342727 dedi: 16 yaşında ehliyet alıp kuryelik yapılabilir mi? Maksat iş yapmayı öğrenmeyi, cebimede biraz para girsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Küçük şehirde esnaf kurye vs olursunda büyük şehirde sıkıntı, kuryelerin extra yerine getirmesi gereken şartlar var, senin bölgende bu işi yapan kişilerden bilgi alman daha yararlı olacaktır.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 603 Çarşamba 14:00 #8 Kayra342727 dedi: 16 yaşında ehliyet alıp kuryelik yapılabilir mi? Maksat iş yapmayı öğrenmeyi, cebimede biraz para girsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yaşta kuryeliği önermem, kafede felan çalış garson olarak daha çok küçüksün.
Kayra342727 dedi: 16 yaşında ehliyet alıp kuryelik yapılabilir mi? Maksat iş yapmayı öğrenmeyi, cebimede biraz para girsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yaşta kuryeliği önermem, kafede felan çalış garson olarak daha çok küçüksün.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.548 Çözümler 25 Yer İstanbul Çarşamba 14:05 #9 Gabriel Barsch dedi: Bu yaşta kuryeliği önermem, kafede felan çalış garson olarak daha çok küçüksün. Genişletmek için tıkla... Hocam motor sürmeyi çok seviyorum, hem sürerim hemde gezerim diye düşünüyorum, tehlikeli olabileceğinin farkındayım ancak dikkat ederim.
Gabriel Barsch dedi: Bu yaşta kuryeliği önermem, kafede felan çalış garson olarak daha çok küçüksün. Genişletmek için tıkla... Hocam motor sürmeyi çok seviyorum, hem sürerim hemde gezerim diye düşünüyorum, tehlikeli olabileceğinin farkındayım ancak dikkat ederim.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 603 Çarşamba 14:07 #10 Kayra342727 dedi: Hocam motor sürmeyi çok seviyorum, hem sürerim hem de gezerim diye düşünüyorum, tehlikeli olabileceğinin farkındayım ancak dikkat ederim. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı olsa haklısın da burası Türkiye hatırlatayım daha insanlar bisiklet yolunda yürüyor yine de sen bilirsin.
Kayra342727 dedi: Hocam motor sürmeyi çok seviyorum, hem sürerim hem de gezerim diye düşünüyorum, tehlikeli olabileceğinin farkındayım ancak dikkat ederim. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı olsa haklısın da burası Türkiye hatırlatayım daha insanlar bisiklet yolunda yürüyor yine de sen bilirsin.