16 yaşında hangi işte çalışılır?

aque

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm.
Şimdi 16 yaşıma girmeme 2 ay var Adana'dayım.
Şimdi bu yaştaki birisi ne iş yapabilir ve ne kadar maaş alabilir?

Bence klasik herkesin yapabileceği işlerden daha çok kendi zaanatina uygun, yeteneğine uygun işler bulsan daha iyi maaşlar alabilirsin, daha istikrarlı çalışırsın.

Asgaridan fazlasını vermezler. Adanada belki asgari bile vermezler. Çalışcağın büyük ihtimalle zor olacak üretim elemanı, ortacı vs.

Asgaridan fazlasını vermezler. Adanada belki asgari bile vermezler. Çalışcağın büyük ihtimalle zor olacak üretim elemanı, ortacı vs.
Peki nasıl iş bulucam

Bence klasik herkesin yapabileceği işlerden daha çok kendi zaanatina uygun, yeteneğine uygun işler bulsan daha iyi maaşlar alabilirsin, daha istikrarlı çalışırsın.
Nasıl bir iş

Peki nasıl iş bulucam
16 yaşındaysan büyük ihtimalle AVM lerde çalıştırmazlar seni en mantıklısı kebapcıların orada çalıştırırlar büyük saatin orada falan bulursun ama asgari ücretin baya altında çalıştırırlar yorucu iş verirler. Genelde işci lazım diye dükkanlar yazı yazıyor. Daha önce çalışmadıysan 1 hafta deniyelim falan derler.

Asgarinin çok altında mı verirler yani ortalama ne kadar alırım

Hocam 2 gun once oradaydim. Gordugum kadariyla kafe gibi yerler fazla. Garson olabilirsiniz.

Asgari ucretin 2-3K altinda diye dusunuyorum. Hatta gittigim yer maras dondurmacisi mi oyle bir yerdi oraya sorabilirsiniz bayağı eleman var berki yenilerinede ihtiyaç vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…