16 yaşındayım bu yaz tatilinde biraz da olsa para kazanmalıyım ama iş miş yok, olsa da herkes kendi akrabasını falan alıyor. Benim de öyle bir akrabam yok, ne yapmalıyım?
Çevrendeki mekanları gezip sormalısın, en temel restorantlar, sinemalar, kafeler, zincir marketler veya tutturursan akaryakıt istasyonlarını deneyebilirsin. Tavsiyem restorantlar olur çünkü onların çalışan tercihleri genelde gençler oluyor.
Çevrenizde çorbacı veya lokanta gibi yerler varsa oraya sorabilirsiniz. Çorba içmeye gittiğim zamanlarda, garsonların büyük çoğunluğunun 18-25 yaş arası kişiler olduğunu görüyorum.
Çevrenizde çorbacı veya lokanta gibi yerler varsa oraya sorabilirsiniz. Çorba içmeye gittiğim zamanlarda, garsonların büyük çoğunluğunun 18-25 yaş arası kişiler olduğunu görüyorum.
Çevrendeki mekanları gezip sormalısın, en temel restorantlar, sinemalar, kafeler, zincir marketler veya tutturursan akaryakıt istasyonlarını deneyebilirsin. Tavsiyem restorantlar olur çünkü onların çalışan tercihleri genelde gençler oluyor