16 yaşında kilo alamamak

Mesela değerlerden ne çıkar eksik çıkarsa vitamin'mi verirler acaba?

Ya iğne, ya hap falan veriyorlar. Bir sınır değer var o sınırın aralığında değilse ilaçla veya iğneyle tedavi ederler. Genelde çok uzun bir süreç değil 1-2 ayda düzeliyor.

Ya iğne, ya hap falan veriyorlar. Bir sınır değer var o sınırın aralığında değilse ilaçla veya iğneyle tedavi ederler. Genelde çok uzun bir süreç değil 1-2 ayda düzeliyor.

Anladım hocam devlet hastanesine pek güven olmuyor biraz öğünlerimi çoğaltıcam düzenli beslenme gibi aynı saatte yiyiceğim düzelmedi bir doktora falan giderim.

Anladım hocam devlet hastanesine pek güven olmuyor biraz öğünlerimi çoğaltıcam düzenli beslenme gibi aynı saatte yiyiceğim düzelmedi bir doktora falan giderim.

Ben devlet hastanesinde ölçtürdüm tedaviyide onların verdiği ilaç ile yaptım. Bence gerek yok özele gitmene falan. Çok farklı bir şey yapmazlar.

Kan alarak bakıyorlar vitamin değerlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…