16 yaşında kolay kilo verilebilir mi?

İlhan TC

Hectopat
Arkadaşlar hepinize merhaba, 16 yaşımda 85 kiloyum. Boyum 175 civarı ve kilo verebilir miyim? Verebilirsem deri sarkması olur mu?

Arkadaşlar hepinize merhaba, 16 yaşımda 85 kiloyum. Boyum 175 civarı ve kilo verebilir miyim? Verebilirsem deri sarkması olur mu?
Kilo diyete göre vücuduna göre değişir genelde spor yaparak yavaş yavaş kilo veriyorlar öyle olunca herhal deri sarkması olmuyor.

Wow bir kilon yok şu an istesen rahatça verirsin kas yapmaya odaklan hem kas yaparsın hem yağ kaybedersin. 175 boya 85 kiloda da sarkma göze çarpmaz bile. O sarkmalar çok daha kilolularda oluyor

16 yaşımda bende 175 boydaydım ve 85 kiloydum 2 ayda 8-9 kilo verdim. Fitness ve sağlıklı beslenerek. Şahsen bende herangi bir deri sarkması olmadı ama ağırlık çalışmadan, sağlıksız hızlı bir şekilde kilo verirsen deri sarkması çok hafifte olsa olabilir ama pek olacağını sanmıyorum çünkü100 kilodan 70'e düşmeye çalışmıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…