16 yaşında konfeksiyonda çalışmak okulu etkiler mi?

snezzy

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar pazartesi günü konfeksiyonda çalışmaya başlayacağım.

Yaşım 16 açıktan lise okuyorum.

7.30'dan 6, ya kadar çalışacağım.

Okumamı etkiler mi?
İş iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar pazartesi günü konfeksiyonda çalışmaya başlayacağım.

Yaşım 16 açıktan lise okuyorum.

7.30'dan 6, ya kadar çalışacağım.

Okumamı etkiler mi?
İş iyi mi?

Dostum kendini çok yorarsan açık lise sınavlarına çalışma hevesi bulmazsın canın sıkılır nasıl olsa işim var diyebilirsin ayrıca çok çalışmak çok yoracağı için yüksek ihtimal sınavlarına etki edecektir çünkü yorulunca ders çalışmak çok sıkıcı gelir yani tabii hepsini dengede tutabilirsen neden olmasın.

Tekstilde neci olarak çalıştığınız önemli. Paket kısmı çok zorlamaz, sadece ayakta durmak yorar. Ortacılık büyük atölyelerde insanı mahfeder. Pek sanmıyorum ama makineci olursanız onda da sırt ağrısı ve sürekli bir acele ettirlimeye çalışma durumu var. Uzun vadede yorar.

Çalışma saatiniz 10 buçuk saat. Kaçgün çalışıp kaç gün izin yapacaksınız? Sürekli koşuşturma ile geçen bir iş ise ve 6gün çalışıp 1 gün dinlenme ise ders çalışacak gücü ve motivasyonu bulamazsınız.

Evet paket bölmünde çalışıçam

Cumartesi gününü öğlene kadar yani 1 kadar iş var

Evet paket bölmünde çalışacağım

Cumartesi gününü öğlene kadar yani 1 kadar iş var

Bu sene çalışın para biriktirin. Seneye ders çalışmaya başlarsınız bir hedefiniz varsa. Yazları yine çalışırsınız zaten. Tekstilde cumartesi yarım gün standarttır zaten. Hepsinde o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…