17 yaşımdayım yaklaşık 12 yaşımdan beri babamın işi gereği motorlarla içli dışlı oldum ve sürdüm hiçbir bilgin olmadan motora binersen kendi ölümüne hazırlanırsin bunu söyleyeyim bazı çocuklara bakıyorum ara sokakta 60 70 ile gidiyor gelen tehlikelerden habersiz oradan bir araba çıksa 2 mahalle aşağıya uçacak sadece bu bir örnek diğer turlu senin her şeyi bilmen öğrenmen lazım nereden araba çıkar nereden tehlike gelir bana araba ne hareket yapar vb vb kısaca her şeyi önceden düşünmen lazım bunları yapmaz naylaylom sürersen Max 3 yıl sonra senin helvanı yeriz
motor önerisi olarak normalde her yeni başlayan kişilerin scooter ile başlamasını doğru buluyorum ama yanasmiyorlar yeni kişiler için otomatik motor her zaman daha iyi ama dersen vitesli iyi motor istiyorum CBR 125 ya da MT125 öneririm dediğim gibi gerekirse eğitim al motor hakkında videolar izle ama hiçbir şey bilmeden mahalleye bile cikma.
Bazıları motoru çok tehlikeli sanıyor senin ailen gibi ama motor tehlikeli değil insanlar eğitimsiz ve çok bilgisiz.