16 yaşında nasıl internetten para kazanabilirim?

Hocam sanayi de para yok yeniler için. Herkes de çalışamaz. İnternette çalışmak istiyorum diyor siz ne yazıyorsunuz.
İyi o zaman link kısalt 1000 giriş için uğraş herkese at linki sonra 50tl al git bi tavuk döner ye. O kadar kolay degil internetten para kazanmak

Bende para kazanma yolu ariyodum suan en rahatı youtuber olmak ama icerik bulmak cok zor. cok basit bi icerik ama mantikli bisey bulabilsen

Hocam günde kaç saat siparişlerin üzerine çalışıyorsunuz?

4 saat gün içinde gece 1 saat fazla sipariş kontrolü gerçekleştirip paketleri kontrol ediyorum ve yapılan işlerin paketlerini arayüzünü güncelliyorum.

Onun yerine Dropservicing yapabilirsin. Başkasının ürününü alıp satmak yerine başkasının hizmetini alıp başkasına satıyorsun. Mesela Fiverr veya Bionluk logo tasarımı ilanı veriyorsun. (Fiverr önerim yabancı piyasada daha iyi fiyatlar dönüyor.) Ama tasarımı kendin değil başka bir tasarımcıya yaptırıyorsun. Müşterinin isteklerini o tasarımcıya aynen aktarıp. Üstüne kazanç payı koyuyorsun. Dropshipping gibi riskli ve hazır para gerektirmiyor. Ama tasarımı yaptıracağım elemana da çaktırma

Gerçekten iyi bir yöntem zor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…