16 yaşında nasıl internetten para kazanabilirim?

Hocam peopleperhour hakkında bir bilginiz var mı?
Tam inceleme fırsatım olmadı ama duymuştum. Büyük ihtimal Fiverr benzeri ama biraz daha işveren, alıcı taraftarıymış yani müşteri memnun kalmayınca ödeme gelmiyormuş. Biraz freelancerlar için sıkıntı bir siteye benziyor çok fikrim yok bildiklerim bu kadar. Fiverr kadar Forum bilgisi yok güvenilir mi bilmem.

Grafik tasarım ile hisse senedi satın alım gibi işlemlere başvurabilirsin. Hisse senedi için aile bireylerinden birinin adına hesap açıp kullanabilirsin (yatırım tavsiyesi değil sonra başım patlama )
Hocam hiç İnkscape'i duymuş muydunuz?

Senle aynı yaştayım otur üniversite için çalış. Bu boş şey yerine senin yaşındaki rakiplerin gibi yks'ye hazırlan. Bu yaşta gidip birinin yanında çalışmaktan başka şansın yok.
Aa hocam kendini geliştirmeden olur mu? Tamam, sınava hazırlansında herkes okuyor artık. Yanında beceri olmazsa diğerlerinden ne fark kalır ki?

Son düzenleme:
Kitap okuyarak geliştirebilir onun dışı kafasını yormasın.

Senle aynı yaştayım otur üniversite için çalış. Bu boş şey yerine senin yaşındaki rakiplerin gibi yks'ye hazırlan. Bu yaşta gidip birinin yanında çalışmaktan başka şansın yok.
16 yaşındayım haftalık 4k civarı kazanıyorum kripto sayesinde hocam para kazanılıyor yani.

Ben kazanılmıyor demiyorum bu yaşta üni için çalışmalı başka bir şey düşünülmemeli.
Eğer derslerine iyi bir şekilde odaklanabiliyor ve motivasyonunu sağlıyorsa düşünür hocam, düşünmeli de zaten. Sadece ders çalışarak sınava hazırlanılmaz. Hem kendini geliştirecek alanda düşünmeli hem derslerine önem vermeli hem de kendine zaman ayırmalı. Bence.

Usta selamünaleyküm eğer elinde ortalama bir bilgisayar varsa adobe programlarına bakabilirsin onlar para kazandırır tabi öyle hop diye kazandırmaz ama sabırlı olursan kazanma ihtimalin yüksektir

bencede

ben kaçak yayin linkini kisaltmiştim 20 40 civari kazanmiştim bir gecede
Ben de Türk Takımlarının Avrupa maçlarını kısaltıyordum.Youtubede Beşiktaş Tirana var mesela ama Pes oynuyorlar o canlı yayına linki bırakıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…