16 yaşında nasıl iş bulunur?

flair

Hectopat
Daha fazla  
Selam, 16 yaşındayım lise 3 bitecek bu sene Temmuz'da 17 olacağım, yazın 30-35k civarı para biriktirip PC almak istiyorum, nasıl iş bulabilirim?

kafede garson baritsta tanıdık varsa sanayi ya da kucuk marketlerde raf dizme elemanı beach clublarda garsonluk ya da bilet kesme ucuz lunaparklarda alet çalıştıran nargile cafelerde nargileci restoranda garson.

Selam, 16 yaşındayım lise 3 bitecek bu sene Temmuz'da 17 olacağım, yazın 30-35k civarı para biriktirip PC almak istiyorum, nasıl iş bulabilirim?

3 ay boyunca çalısırsan rahat ıyı para alırsın ama beach clubda calısırsan gunde ıkı ıste calısabılırsın beach clubta maksimum 6 ya kadar calısırsın ondan sonra baska bır iş bulabilirsin çoğu kafe 7 ile 11 arası eleman arıyor.

Sanayi olabilir diğerlerinin pek fazla kazanacağını sanmıyorum. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.

Sanayi olabilir diğerlerinin pek fazla kazanacağını sanmıyorum. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.

Sanayi gereksiz olur cunku sanayide alcagı maası kafede verirler 17 yasında birisi askeri ücretten fazla para almaz onun yerine kafede çalışmak daha az yorucu aynı para.

Aslında biraz erken davransanız beachte iş bulurdunuz.

Üstüne nasıl iş bulacagını merak ediyorsan kafelere gidip müdürüne ya da müdür yerine geçen kişiye sorman lazım eleman arıyor musunuz diye ya da işte çalışan bir arkadaşın varsa ona sor o arkadaşın işe girmeden önce başka alternatif işler bulmuştur çoğu zaman öyle olur arkadaşın sana bulduğu işleri söyler ya da şehrindeki kafelerin Instagram sayfaların eleman bulma storysi olur.

Sanayi gereksiz olur cunku sanayide alcagı maası kafede verirler 17 yasında birisi askeri ücretten fazla para almaz onun yerine kafede çalışmak daha az yorucu aynı para.

Haklısınız hocam hem arkadaşın tecrübesi yoksa sanayi mantıksız tanıdığım 16 yaşındaki bir eleman kaportacının yanında çalışıyor 25k aldığını söyledi ama o tecrübeli idi. O yüzden söyledim belki tecrübesü vardır.

O çocuk hem de şanslıymış muhtemelen çocuğa sigortada yapmışlar.

Az çok grafik tasarımdan anlıyorum bir fotoğrafcıda işe falan girsem parası iyi olur mu? İngilizcemde çok iyi akıcı konuşup anlayabiliyorum hangi alanda işime yarar? Bahçe-meyve toplama işleride olabilir Mersin'de yaşıyorum hasat sezonu zaten parasıda iş zor olduğu için iyi oluyor ama hiç ilan göremedim nasıl sahiplerine ulaşırım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…