Selam, 16 yaşındayım lise 3 bitecek bu sene Temmuz'da 17 olacağım, yazın 30-35k civarı para biriktirip PC almak istiyorum, nasıl iş bulabilirim?
Sanayi olabilir diğerlerinin pek fazla kazanacağını sanmıyorum. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.Selam, 16 yaşındayım lise 3 bitecek bu sene Temmuz'da 17 olacağım, yazın 30-35k civarı para biriktirip PC almak istiyorum, nasıl iş bulabilirim?
Sanayi olabilir diğerlerinin pek fazla kazanacağını sanmıyorum. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.
Selam, 16 yaşındayım lise 3 bitecek bu sene Temmuz'da 17 olacağım, yazın 30-35k civarı para biriktirip PC almak istiyorum, nasıl iş bulabilirim?
Sanayi gereksiz olur cunku sanayide alcagı maası kafede verirler 17 yasında birisi askeri ücretten fazla para almaz onun yerine kafede çalışmak daha az yorucu aynı para.
Haklısınız hocam hem arkadaşın tecrübesi yoksa sanayi mantıksız tanıdığım 16 yaşındaki bir eleman kaportacının yanında çalışıyor 25k aldığını söyledi ama o tecrübeli idi. O yüzden söyledim belki tecrübesü vardır.
Ben şahsen inandım hocam sizi bilememO çocuk hem de şanslıymış muhtemelen çocuğa sigortada yapmışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.