bikankus Femtopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:12 #31 polat1512197 dedi: Hocam yapabiliyosanız birden fazla yapın birinden biri kapanırsa diğerine geçerseniz bu devirde illa yedek almak şart. Genişletmek için tıkla... ben sevmiyorum öyle ya bir tane olsun yeterli benim için
polat1512197 dedi: Hocam yapabiliyosanız birden fazla yapın birinden biri kapanırsa diğerine geçerseniz bu devirde illa yedek almak şart. Genişletmek için tıkla... ben sevmiyorum öyle ya bir tane olsun yeterli benim için
P polat1512197 Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:25 #32 balkann dedi: Nays İş Bankası'na ait olduğu için kapanma riski yok denebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Naysıda diğerleri gibi yapabilirler tak inceleme tak faaliyet izni iptali yaşanma ihtimali var
balkann dedi: Nays İş Bankası'na ait olduğu için kapanma riski yok denebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Naysıda diğerleri gibi yapabilirler tak inceleme tak faaliyet izni iptali yaşanma ihtimali var
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.544 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:27 #33 polat1512197 dedi: Hocam Naysıda diğerleri gibi yapabilirler tak inceleme tak faaliyet izni iptali yaşanma ihtimali var Genişletmek için tıkla... Sahibi İş Bankası olduğu için kolay kolay yapamazlar öyle bir şey. Şuanlık en güvenli seçenek.
polat1512197 dedi: Hocam Naysıda diğerleri gibi yapabilirler tak inceleme tak faaliyet izni iptali yaşanma ihtimali var Genişletmek için tıkla... Sahibi İş Bankası olduğu için kolay kolay yapamazlar öyle bir şey. Şuanlık en güvenli seçenek.