TrNo1 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #11 NessGhest dedi: Hocam ama çok ağır çalıştırıyorlar orada ya. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sende inşaatı %75 bitmiş halinde çalışırsın. Ben ne yapayım çalışmak zorundayım 3 senedir çalışıyorum. Aile ekonomisine destek.
NessGhest dedi: Hocam ama çok ağır çalıştırıyorlar orada ya. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sende inşaatı %75 bitmiş halinde çalışırsın. Ben ne yapayım çalışmak zorundayım 3 senedir çalışıyorum. Aile ekonomisine destek.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 575 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #12 TrNo1 dedi: Hocam o zaman sende inşaatı %75 bitmiş halinde çalışırsın. Ben ne yapayım çalışmak zorundayım 3 senedir çalışıyorum. Aile ekonomisine destek. Genişletmek için tıkla... Aylık ne kadar kazanıyorsunuz? O kadar iyi mi gerçekten?
TrNo1 dedi: Hocam o zaman sende inşaatı %75 bitmiş halinde çalışırsın. Ben ne yapayım çalışmak zorundayım 3 senedir çalışıyorum. Aile ekonomisine destek. Genişletmek için tıkla... Aylık ne kadar kazanıyorsunuz? O kadar iyi mi gerçekten?
TrNo1 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #13 NessGhest dedi: Aylık ne kadar kazanıyorsunuz? O kadar iyi mi gerçekten? Genişletmek için tıkla... Sen bir ayda kaç gün çalışabilirsin. TrNo1 dedi: Sen bir ayda kaç gün çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani bir inşaat işçisi günde 1500 lira alıyor. Bir ayda 45.000 ediyor. Ben bir ay çalışıp Honor 200 Pro aldım dün aldım daha.
NessGhest dedi: Aylık ne kadar kazanıyorsunuz? O kadar iyi mi gerçekten? Genişletmek için tıkla... Sen bir ayda kaç gün çalışabilirsin. TrNo1 dedi: Sen bir ayda kaç gün çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani bir inşaat işçisi günde 1500 lira alıyor. Bir ayda 45.000 ediyor. Ben bir ay çalışıp Honor 200 Pro aldım dün aldım daha.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 575 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #14 TrNo1 dedi: Sen bir ayda kaç gün çalışabilirsin. Yani bir inşaat işçisi günde 1500 lira alıyor. Bir ayda 45.000 ediyor. Ben bir ay çalışıp Honor 200 Pro aldım dün aldım daha. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayın. Daha dün o kadar tartıştık bir göz atsaydınız Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-13 213042.png 19,2 KB · Görüntüleme: 34
TrNo1 dedi: Sen bir ayda kaç gün çalışabilirsin. Yani bir inşaat işçisi günde 1500 lira alıyor. Bir ayda 45.000 ediyor. Ben bir ay çalışıp Honor 200 Pro aldım dün aldım daha. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayın. Daha dün o kadar tartıştık bir göz atsaydınız
TrNo1 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #15 NessGhest dedi: Hocam yapmayın. Daha dün o kadar tartıştık bir göz atsaydınız Genişletmek için tıkla... Ben bir bakayım hocam. TrNo1 dedi: Ben bir bakayım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin profile girmek istiyince "bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi" diyor. Hocam ne yaptınız. Son düzenleme: 13 Nisan 2025
NessGhest dedi: Hocam yapmayın. Daha dün o kadar tartıştık bir göz atsaydınız Genişletmek için tıkla... Ben bir bakayım hocam. TrNo1 dedi: Ben bir bakayım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin profile girmek istiyince "bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi" diyor. Hocam ne yaptınız.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 575 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #16 Bir dk hocam konunun linkini atayım Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro
TrNo1 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #17 NessGhest dedi: Bir dk hocam konunun linkini atayım Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı iyi tartışmışsınız. Kazanan kim oldu.
NessGhest dedi: Bir dk hocam konunun linkini atayım Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı iyi tartışmışsınız. Kazanan kim oldu.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 575 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #18 TrNo1 dedi: Hocam bayağı iyi tartışmışsınız. Kazanan kim oldu. Genişletmek için tıkla... Belirsiz hocam 2 tarafta kararlı ya.
TrNo1 dedi: Hocam bayağı iyi tartışmışsınız. Kazanan kim oldu. Genişletmek için tıkla... Belirsiz hocam 2 tarafta kararlı ya.
TrNo1 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #19 TrNo1 dedi: Hocam bayağı iyi tartışmışsınız. Kazanan kim oldu. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi iyi işlemci. TrNo1 dedi: İşlemcisi iyi işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizi daha büyük sanıyordum aynı yaştayız.
TrNo1 dedi: Hocam bayağı iyi tartışmışsınız. Kazanan kim oldu. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi iyi işlemci. TrNo1 dedi: İşlemcisi iyi işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizi daha büyük sanıyordum aynı yaştayız.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 575 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #20 TrNo1 dedi: İşlemcisi iyi işlemci. Hocam ben sizi daha büyük sanıyordum aynı yaştayız. Genişletmek için tıkla... Pocounun değil mi?
TrNo1 dedi: İşlemcisi iyi işlemci. Hocam ben sizi daha büyük sanıyordum aynı yaştayız. Genişletmek için tıkla... Pocounun değil mi?