16 yaşında nerede çalışılabilir?

Naukk

Decapat
Daha fazla  
8 saatlik bir iş nasıl bulabilirim? Hangi işleri kolayca bulabilirim? En az asgari ücret almam lazım.

8 saatlik bir iş nasıl bulabilirim? Hangi işleri kolayca bulabilirim? En az asgari ücret almam lazım.
Benim arkadaş 15 inden beri lahmancuncu da çalışıyor garsonluktur taşımadır o tarz işler yapıyor ve asgari alıyor 3 4 senedir o tarz bir restorana girebilirsin ben de yazın baristalık yapmıştım 16 yaş sorusuna uymuyor ama şansını deneyebilirsin bence

Kurumsal yerler almaz; çaycıya falan gir ya da dönerci gibi küçük yerler olabilir.

Hayır alıyorlar. 16 yaşına adım atmak yeterli.

Tavsiyem arby's'e girmen bu arada Burger King'e göre daha az yoğun.

Hocam hijyen sertifikası tarzında bir şey görmüştüm nedir acaba bilginiz var mı? İnternette yazana yanlış bakmadıysam sizde de olması lazım.

Eğer haftalığını tam verecekse berbere gir hem meslek öğrenirsin işte kalu beladan beri bitmeyen meslek tabi kahvehaneler de olabilir kurumsal yerler sigorta için almayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…