16 yaşında para nasıl kazanılır?

Link kısaltma sen bir linke tıkladığında aracı olan sitedir
Mesela oyun indirirken linke tıklarsın başka bir sayfa açılır ya arada reklam falan izletirler işte ondan hep para alıyorlar

Kusura bakmayın arkadaşlar bende ilk defa duydum. Gerçekten böyle para kazanmak için bu You Tube kanalı gibi içerikli herhangi video tanıtımı olsa vlog, teknoloji, yaşam, araçlar, evler gibi video çekmek için bir kaç adım malzemeler gerekir herhalde. Mesela 1080p 60fps daha kaliteli düzgün çekebilecek stüdyo hazırlanacak hem alt yazılar veya intro olacak. Bir kişi bile video çekenlerde var. Hatta Enes Batur inanılmaz gelişlemler oldu ki adam milyonlarca dolar kazandırdı. Şimdi çöküyor maalesef yoksa 25 milyon abonesi olacaktır. Oda çok da önemli değil hani bir gönüllü olsa geliri yıllık 100.000 dolar kazansan yeter.

Tıklama başına 25-50 kuruş? Bundan birkaç sene önce bile en fazla 5 kuruş ödüyordu galiba çünkü botlar ile hilesi yapılabiliyor buna önlem almak için ciddi oranda pay düşük veriliyor.

Burger Kingde nasıl çalışıyorsun 16 yaşında hocam.
Hafif iş diye geçtiği için çalışabiliyorum asgari ücret alıyorum saat 8 den sonra çalışmam yasam ve 8 saatden fazla çalışamam o da yasak

Staj olabilir veya kaçak olabilir.
Hafif iş diye geçtiği için çalışabiliyorum asgari ücret alıyorum saat 8 den sonra çalışmam yasam ve 8 saatden fazla çalışamam o da yasak

Cevaplarınız için teşekkürler. Yaz tatilinde çalışma işini deneyeceğim, peki sigortasız aylık kaç TL verirler en çok merak ettiğim soru. Kaç tane konu açtım kaç TL verirler sigortasız işte diye herkes bilmiyoruz dediler ortalama kaç TL olur aşağı yukarı.

Nerde çalışacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…