Ben ve arkadaşım restoranda kuryelik yapmak istiyoruz. Bizim burada da açık çok, o yüzden bir de galiba saatlik oluyor. Bu işi yapmış olanlar tavsiye verebilir mi?
Ben ve arkadaşım restoranda kuryelik yapmak istiyoruz. Bizim burada da açık çok, o yüzden bir de galiba saatlik oluyor. Bu işi yapmış olanlar tavsiye verebilir mi?
100 liraya yapılmaz yaşın küçük diye bu fiyatı vermiş en büyük masrafı yakıt bakımıda var minimum 150 oluyor genelde fiyatlar artar şehire ve çalıştığın yere göre.
100 liraya yapılmaz yaşın küçük diye bu fiyatı vermiş en büyük masrafı yakıt bakımıda var minimum 150 oluyor genelde fiyatlar artar şehre ve çalıştığın yere göre.
Düzcedeyim ve o Video'da 100-120 denmişti video eski muhtemelen 1 sene önceydi sağ olun bizim burada çoğu restorantta kurye yok bağlantı yolundakilerde vardı ilk oraya sormayı planlıyorum. Bir de okul sıkıntısı var.
100 liraya yapılmaz yaşın küçük diye bu fiyatı vermiş en büyük masrafı yakıt bakımıda var minimum 150 oluyor genelde fiyatlar artar şehre ve çalıştığın yere göre.