16 yaşında tehdit için savcılığa gitmek

Şaka maka bir yana gerçekten mahkemeye ver eğer uğraşamam diyorsun kolunu kırabilirsin,yaptığın şey hafif bile kalacaktır.

Bir avukatla veya savcıyla görüş, hakaretlerin kanıtı varsa veya üç şahit varsa en azından ondan ceza almasını sağlayabilirsin.

Kavgayla sorun çözülmez vs. diyenlere de anlam veremiyorum. Herkes medeni olsa, laftan anlasa zaten gerek kalmaz. İnsanız en nihayetinde, sabır bir yere kadar. Kavga bazen kaçınılmaz olabiliyor. Kavgadan kaçmak değil, kaçınmak gerek.

Yaşın kaç? 13 yaşından küçüksün sanırım. Ben olsam ağzını yüzünü kırardım okulda çok kavga ettim ama hiçbir şey yaşamadım. Tutanağın bile yok.

Mahkemeyle falan uğraşma 3-4 arkadaşla beraber bu elemanı sağlamca bir ezip gözünü korkutmanız lazım.

Al tabancayı vur gitsin(!)

Şaka bir yana geçmiş olsun, dava etmekten başka çaren yok gibi. Avukat bulman lazım onu ayarlardın açarsın davanı kazanırsan gider hapse avukat için forum içi birisi sana destek çıksa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…