16 yaşında tek başına Özbekistan'a gidilir mi?

TheRev

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce GTX 1660 TI
Intel Core i7 8600k
16 GB Ram
Gigabyte Z390 UD
16 yaşındayım, babam Özbekistan'da çalışıyor. Ben de kasım tatilinde tek başıma gitmek istiyorum. İhtiyacım olan belgeler vb. nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşındayım, babam Özbekistan'da çalışıyor. Ben de kasım tatilinde tek başıma gitmek istiyorum. İhtiyacım olan belgeler vb. nedir?

Velayet iznine ihtiyacın var. Pasaport falan varsa gidersin ama babanın annenin izni olmadan gidemessin velayet izni peki ne? Annenin babanın izin vermesi gerekiyor yani iznin olmadan gidemezsin. Seyahat ne amaçla diye belgeler verilir ve fotoğraf istenir ve noter aynı şekilde ailenin imzası gerek annen verebilir ama yaş sınırı var. Tek başına gidemessin eğer tek başına gitmek istiyorsan 18 yaşına kadar bekle.

Baban diplomat falan mı? Niye Özbekistan'da çalışıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baban diplomat falan mı? Niye Özbekistan'da çalışıyor?
Mühendis, Yeni Taşkent projesinde çalışıyor.

Hocam babam şuan Türkiyede, Bordo pasaportum var zaten yanımda ailemle gitmiştim yazın. Yarın muvafakatname almaya gideceğiz noterden, bizzat eski noter katibine sorduk 6 ay içinde alınan muvafakatın geçerli olduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…